Live cooking op een boot in Amsterdam

Een heerlijk diner, aan boord bereid

Amsterdam heeft veel te bieden, heel veel. Maar wist u al dat u er ook terecht kunt voor een heerlijk diner, bereid op een luxe salonboot? Er komt een chef kok aan boord die speciaal voor u de heerlijkste gerechten maakt. Live cooking in Amsterdam, dat wordt een lekker tochtje!

 

Live cooking op een salonboot in Amsterdam

Samen met een Amsterdamse sterren chef hebben wij een uniek concept ontwikkeld: live cooking aan boord. Tijdens uw vaartocht door Amsterdam bereidt een ervaren chef een perfect 3-gangen diner voor u. Terwijl u vanaf de Belle van Zuylen, de Dame van Amstel of de Adeline de Amsterdamse grachtenpanden bewondert, geniet u van zijn kookkunsten. En alles komt direct uit de keuken op tafel.
De chef kok heef zo zijn eigen favorieten, waaronder op de huid gebakken zeebaars met Alaska coquille en gegrilde Black Angus steak met aardappel-maiskroket, gegrilde groentes en huisgemaakte BBQ-saus. Maar er kan natuurlijk nog veel meer.

Wat had u gehad willen hebben?

Het menu is in overleg samen te stellen. U zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een bepaalde keuken, of een thema dat verband houdt met de aanleiding voor de vaartocht. Onze chef kok denkt graag met u mee over een passende invulling van uw live cooking arrangement in Amsterdam.

 

Dineren aan boord
Wit linnen
Bloemen aan boord
Open boot diner

Programma Live cooking aan boord in Amsterdam

  • 18:00 uur

Ontvangst aan boord met een welkomstdrankje naar keuze. Als de salonboot vaart, serveert de bemanning luxe borrelhapjes. Ondertussen begint de chef met zijn kookkunsten.

  • 19:00 uur

Het voorgerecht wordt geserveerd.

  • 20:00 uur

De chef presenteert het hoofdgerecht.

  • 21.00 uur

Tijd voor het nagerecht, gevolgd door koffie en thee.

  • 22:00 uur

Einde van het programma, u bent weer terug op de plek van vertrek.

Prijzen

De tijdsduur van het arrangement Live cooking aan boord in Amsterdam is circa 4 uur, het arrangement kan verzorgd worden voor groepen vanaf 25 personen. De prijs p.p. van dit arrangement is bij

  • 25-35 personen: € 149,-
  • 36-55 personen: € 129,-

Deze prijs is inclusief 3-gangen menu, dranken, chef kok aan boord, bediening, scheepshuur en BTW.

Wilt u met een kleinere groep varen en dineren? Neem dan even contact op voor de prijs per persoon.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!