Live cooking op een boot in Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Een heerlijk diner, aan boord bereid

Amsterdam heeft veel te bieden, heel veel. Maar wist u al dat u er ook terecht kunt voor een heerlijk diner, bereid op een luxe salonboot? Er komt een chef kok aan boord die speciaal voor u de heerlijkste gerechten maakt. Live cooking in Amsterdam, dat wordt een lekker tochtje!

Live cooking op een salonboot in Amsterdam

Samen met een Amsterdamse sterren chef hebben wij een uniek concept ontwikkeld: live cooking aan boord. Tijdens uw vaartocht door Amsterdam bereidt een ervaren chef een perfect 3-gangen diner voor u. Terwijl u vanaf de Belle van Zuylen, de Dame van Amstel of de Adeline de Amsterdamse grachtenpanden bewondert, geniet u van zijn kookkunsten. En alles komt direct uit de keuken op tafel.
De chef kok heef zo zijn eigen favorieten, waaronder op de huid gebakken zeebaars met Alaska coquille en gegrilde Black Angus steak met aardappel-maiskroket, gegrilde groentes en huisgemaakte BBQ-saus. Maar er kan natuurlijk nog veel meer.

salonboot

Wat had u gehad willen hebben?

Het menu is in overleg samen te stellen. U zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een bepaalde keuken, of een thema dat verband houdt met de aanleiding voor de vaartocht. Onze chef kok denkt graag met u mee over een passende invulling van uw live cooking arrangement in Amsterdam.

Programma Live cooking aan boord in Amsterdam

  • 18:00 uur

Ontvangst aan boord met een welkomstdrankje naar keuze. Als de salonboot vaart, serveert de bemanning luxe borrelhapjes. Ondertussen begint de chef met zijn kookkunsten.

  • 19:00 uur

Het voorgerecht wordt geserveerd.

  • 20:00 uur

De chef presenteert het hoofdgerecht.

  • 21.00 uur

Tijd voor het nagerecht, gevolgd door koffie en thee.

  • 22:00 uur

Einde van het programma, u bent weer terug op de plek van vertrek.

varen

Prijzen

De tijdsduur van het arrangement Live cooking aan boord in Amsterdam is circa 4 uur, het arrangement kan verzorgd worden voor groepen vanaf 25 personen. De prijs p.p. van dit arrangement is bij

  • 25-35 personen: € 149,-
  • 36-55 personen: € 129,-

Deze prijs is inclusief 3-gangen menu, dranken, chef kok aan boord, bediening, scheepshuur en BTW.

Wilt u met een kleinere groep varen en dineren? Neem dan even contact op voor de prijs per persoon.

Direct meer weten of een specifieke vraag?