Rondvaart met lunch Amsterdam

Rondvaart met lunch door Amsterdam

Of u nu een zakelijke lunch moet organiseren of een lunch met een privé gezelschap, op onze salonboten vindt u er een unieke en sfeervolle omgeving voor. De rondvaart met lunch in Amsterdam geeft de bijeenkomst een toegevoegde waarde en maakt van een standaard lunch een geweldige beleving. Heerlijk als break in een druk programma maar ook bijzonder genoeg als topactiviteit van de dag.

 

Programma van deze lunchcruise

  • 12:00 uur
    U wordt ontvangen door het personeel aan boord van de salonboot. De kapitein houdt een welkomstpraatje en vertelt u wat over de route die gevaren gaat worden. Aansluitend gaan de trossen los.
  • 12:30 uur
    Onderweg serveert de bemanning een lunchbuffet met verschillende belegde broodjes, boerensandwiches en groene salades (of een andere lunch naar keuze). Ondertussen geniet u van het uitzicht. Bijvoorbeeld van de levendige stad of van de mooie rivieren de Amstel of de Vecht.
  • 14:00 uur
    Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.
lunch aan boord

Tijdsduur Lunchcruise arrangement

De rondvaart met lunch in Amsterdam duurt ongeveer twee uur maar kan ook langer of korter plaatsvinden. Het begin en eindpunt van de vaartocht zijn in overleg met u te bepalen.

Diner met gezin
Open boot diner
Boot huren Amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!