Rondvaart met lunch Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Rondvaart met lunch door Amsterdam

Of u nu een zakelijke lunch moet organiseren of een lunch met een privé gezelschap, op onze salonboten vindt u er een unieke en sfeervolle omgeving voor. De rondvaart met lunch in Amsterdam geeft de bijeenkomst een toegevoegde waarde en maakt van een standaard lunch een geweldige beleving. Heerlijk als break in een druk programma maar ook bijzonder genoeg als topactiviteit van de dag.

Programma van deze lunchcruise

  • 12:00 uur
    U wordt ontvangen door het personeel aan boord van de salonboot. De kapitein houdt een welkomstpraatje en vertelt u wat over de route die gevaren gaat worden. Aansluitend gaan de trossen los.
  • 12:30 uur
    Onderweg serveert de bemanning een lunchbuffet met verschillende belegde broodjes, boerensandwiches en groene salades (of een andere lunch naar keuze). Ondertussen geniet u van het uitzicht. Bijvoorbeeld van de levendige stad of van de mooie rivieren de Amstel of de Vecht.
  • 14:00 uur
    Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.

Tijdsduur Lunchcruise arrangement

De rondvaart met lunch in Amsterdam duurt ongeveer twee uur maar kan ook langer of korter plaatsvinden. Het begin en eindpunt van de vaartocht zijn in overleg met u te bepalen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?