Amsterdam Light Festival borrelcruise

Amsterdam Light Festival borrelcruise

Houdt u van een gezellige borrel, op een verjaardag of op als afsluiting van de werkweek? Kijk dan eens of u er iets extra’s aan toe kunt voegen. Maak een borrelcruise tijdens het Amsterdam Light Festival.

Lichtkunst, een drankje en een hapje

Even met collega’s de week doornemen. Bijpraten met vrienden en familie. Het is altijd leuk en altijd weer gezellig. En er is nu een mooie gelegenheid om daar voor één keer iets meer van te maken. Vanaf 2 december is het spektakel van het Amsterdam Light Festival weer te zien. Als u met een van onze vier luxe salonboten een rondvaart over de grachten en de Amstel maakt, kunt u alle lichtkunstwerken van dichtbij bekijken. Wij zorgen voor de borrel en trakteren u ook op een heerlijk ‘Amsterdams plateau’: een selectie worst, kaas en tafelzuur uit de hoofdstad, met natuurlijk ook de bekende Amsterdamse uien.

Wanneer wilt u varen?

Uw borrelboot kan ook een mooi ‘voorafje’ zijn voor een diner later op de avond. Misschien kunnen we u wel ergens in Amsterdam bij uw restaurant afzetten. Of vervoer regelen van onze aanlegplaats naar de locatie van uw diner.
In principe kunnen wij de borrelcruise op elke dag van de week organiseren. Laat maar weten wanneer het u het beste uitkomt. En voor wie erg aan de vrijdagmiddagborrel gehecht is: het Amsterdam Light Festival duurt 53 dagen, daar zijn welgeteld acht vrijdagen bij.

Het arrangement Amsterdam Light Festival borrelcruise in het kort

  • Boottocht van 16:30 uur tot 18:30 uur
  • Borrel plateau
  • Drankjes uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement is afhankelijk van de groepsgrootte. Onderstaande prijzen zijn inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival en exclusief BTW. Het aantal personen bepaalt ook met welke salonboot u gaat varen.

Minder dan 15 personen – prijs op aanvraag – Emma, Belle van Zuylen

Prijsindicatie per persoon per boot:
– Bij 15 tot 30 personen – € 65,00 per persoon – Emma, Belle van Zuylen
– Bij 30 tot 50 personen – € 59,50 per persoon – Adeline
– Bij 50 tot 60 personen – € 49,50 per persoon – Adeline
– Bij 60 tot 80 personen – € 49,50 per persoon – Dame van Amstel

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.

Edfirst design en reclame

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.