Amsterdam Light Festival dinnercruise

Amsterdam Light Festival dinnercruise

Kunt u een diner bij kaarslicht waarderen? Dan zult u helemaal genieten van deze dinnercruise. Terwijl de heerlijkste gerechten geserveerd worden, maakt u een tocht door een wonderland van licht en kleuren. U vaart van de ene naar de andere verrassing en laat het u ondertussen bijzonder goed smaken.

Varen, bewonderen en smullen

Aan boord van een van onze luxe salonboten zult u uw ogen uitkijken: het Amsterdam Light Festival trakteert u op lichtobjecten van internationale klasse. Als Official Partner van het festival varen we de Water Colors route. Dus wat er ook maar te zien is, u heeft er het beste zicht op. Het festivalthema voor 2018 is ‘Existential’. De kunstwerken verbinden de essentie van licht – de oerknal, het scheppende licht – met de behoeften en dromen die mensen hebben. Een van de basisbehoeften van de mens is eten. In het kader van de Amsterdam Light Festival dinnercruise maken wij daar graag ‘lekker eten’ van!

Topgerechten voor elke smaak

Smaken verschillen, daarom bieden we u graag een brede keuze. In samenwerking met een Amsterdamse toprestaurant hebben we een gevarieerde kaart samengesteld. Aan boord kiest u uw voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht uit. Tijdens de vaartocht maken we drie stops om de gerechten uit de keuken aan boord te brengen en direct te serveren.

Arrangement Amsterdam Light Festival dinnercruise

Uw rondvaart met diner bij het Amsterdam Light Festival begint met ontvangst aan boord. Als de boot van wal gaat, wordt u uitgenodigd om uw keuze uit de kaart te maken. De vaartocht duurt drie uur, dus er is alle tijd om heerlijk te dineren én de lichtkunst te bekijken. Dubbel genieten!

Het arrangement Amsterdam Light Festival dinnercruise in het kort.
· Boottocht van 19.30 tot 22.30 uur
· Luxe 3-gangendiner verzorgd door een toprestaurant
· Drankjes uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement is afhankelijk van de groepsgrootte. Onderstaande prijzen geven u een indicatie en zijn inclusief BTW en een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival. Het aantal personen bepaalt ook met welke salonboot u gaat varen.

  • Minder dan 15 personen – prijs op aanvraag – Emma, Belle van Zuylen
  • 15-20 personen – € 149,- p.p. – Emma, Belle van Zuylen
  • 20-25 personen – € 149,- p.p. – Adeline
  • 25-35 personen – € 135,- p.p. – Adeline
  • 35-45 personen – € 125,- p.p. – Adeline
  • 45-50 personen – € 115,- p.p. – Adeline
  • 50-58 personen – € 115,- p.p. – Dame van Amstel

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen