Amsterdam Light Festival dinnercruise

Amsterdam Light Festival dinnercruise

Kunt u een diner bij kaarslicht waarderen? Dan zult u helemaal genieten van deze dinnercruise. Terwijl de heerlijkste gerechten geserveerd worden, maakt u een rondvaart door een wonderland van licht en kleuren. U vaart van de ene naar de andere verrassing en laat het u ondertussen bijzonder goed smaken.

Varen, bewonderen en smullen

Aan boord van een van onze luxe salonboten zult u uw ogen uitkijken: het Amsterdam Light Festival trakteert u op lichtobjecten van internationale klasse. Als Official Partner van het festival varen we de Water Colors route. Dus wat er ook maar te zien is, u heeft er het beste zicht op.

Kerstdiner aan boord

Topgerechten voor elke smaak

Smaken verschillen, daarom bieden we u graag een brede keuze. In samenwerking met een Amsterdamse toprestaurant hebben we een gevarieerde kaart samengesteld. Aan boord kiest u uw voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht uit. Tijdens de vaartocht maken we drie stops om de gerechten uit de keuken aan boord te brengen en direct te serveren.

Arrangement Amsterdam Light Festival dinnercruise

Uw rondvaart met diner bij het Amsterdam Light Festival begint met ontvangst aan boord. Als de boot van wal gaat, wordt u uitgenodigd om uw keuze uit de kaart te maken. De vaartocht duurt drie uur, dus er is alle tijd om heerlijk te dineren én de lichtkunst te bekijken. Dubbel genieten!

Het arrangement Amsterdam Light Festival dinnercruise in het kort.
· Boottocht van 19.30 uur tot 22.30 uur
· Luxe 3-gangendiner verzorgd door een toprestaurant
· Dranken uit de bar (bier, wijn, fris)

De prijs van dit arrangement is afhankelijk van de groepsgrootte.

Onderstaande prijzen geven u een indicatie en zijn exclusief BTW en inclusief een bijdrage aan het Amsterdam Light Festival. Het aantal personen bepaalt ook met welke salonboot u gaat varen.

  • Minder dan 15 personen – prijs op aanvraag – Emma, Belle van Zuylen
  • 15-20 personen – € 149,00 per persoon – Emma, Belle van Zuylen
  • 20-25 personen – € 149,00 per persoon – Adeline
  • 25-35 personen – € 135,00 per persoon – Adeline
  • 35-45 personen – € 125,00 per persoon – Adeline
  • 45-50 personen – € 115,00 per persoon – Adeline
  • 50-58 personen – € 115,00 per persoon – Dame van Amstel

 

Geen interesse in een diner cruise? Denk dan eens aan onze borrelcruise tijdens het Light Festival.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Mede dankzij rederij Belle kunnen wij terugkijken op een bijzonder mooie dag.Onze complimenten voor de medewerkers van de rederij, zij zijn niet alleen bijzonder vriendelijk maar ook heel professioneel.De catering was top, elke ronde met hapjes was genieten.Schipper Mario heeft de kinderen onwijs leuk betrokken bij de vaartocht.
Kortom: super!Hartelijk dank namens Marco & Marja

Bruiloft Marco & Marja

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.

Edfirst design en reclame

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!