Vaarroutes Westeinderplassen

Westeinderplassen

Vaarroutes

De Westeinderplassen zijn in totaal zo’n 10 vierkante kilometer groot. De verschillende grote en kleine plassen staan met elkaar in verbinding, waardoor u een heel mooi rondje kunt varen. Begin bijvoorbeeld in het plaatsje Leimuiden, dat in het midden van het Groene Hart ligt. Van daar vaart u langs de zuid- en oostoever naar bloemenstad Aalsmeer, die een bezoek meer dan waard is. De tocht kan vervolgens verder gaan door Kleine Poel, Zwet en Blauwe Beugel, waarna u weer in Leimuiden aankomt.

De duur van de vaartocht kan volledig afgestemd worden op uw dag programma. Wilt u een paar uur varen, of een middag of een avond? Het kan allemaal.

Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen

Vaartocht Westeinderplassen

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway