Varen Westeinderplassen

Opstapplaatsen Westeinderplassen

Westeinderplassen

Opstapplaatsen

Voor uw vaartocht op de Westeinderplassen zijn er meerdere plekken om op te stappen en weer van boord te gaan. U kunt kiezen voor een rondvaart met hetzelfde vertrek- en aankomstpunt, of voor een vaartocht van de ene naar de andere locatie.
We overleggen graag met u om de gewenste route samen te stellen. Neem even contact op over de mogelijkheden.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers.

Nyenrode Business Universiteit

Wat hebben we een super dag gehad 1 september. Naast een ├╝berhaupt onvergetelijke dag, willen we graag vertellen dat de boottocht absoluut geweldig was! De kapitein, de catering, de hostess, de boot, echt alles was helemaal perfect. Ook onze gasten hebben ontzettend genoten. Het was super geregeld! Bedankt!

Vincent & Carlijn