Een salonboot huren op de Westeinderplassen

Ontdek de arrangementen

Een eindeloos mooie dag

Wilt u een mooie vaartocht maken, in een schitterende omgeving? Kies er dan voor om een salonboot te huren op de Westeinderplassen. Een paar uur, een middag of een avond: u geniet met volle teugen van uitzicht, schip en verzorging.

Feestje of vergadering?

De salonboten van Rederij Belle zijn echte klassiekers: ingericht met oog voor detail, en tegelijkertijd ruim en zeer comfortabel. U vaart in stijl over de Westeinderplassen, uw vaartocht krijgt er iets bijzonders door.
Het huren van een salonboot op de Westeinderplassen laat zich uitstekend combineren met een feestelijke gebeurtenis, zoals een bruiloft, verjaardag, jubileum of reünie. Ook voor een meer zakelijke bijeenkomst zijn er tal van mogelijkheden. Laat maar weten wat uw wensen zijn, we regelen het graag voor u. Als u aan boord komt, is alles tot in de puntjes geregeld. Ons gastvrije en ervaren personeel heet u van harte welkom!

vergaderen op een boot

Uw eigen route

De Westeinderplassen zijn zo’n 10 vierkante kilometer groot en bieden een zeer gevarieerd vaargebied, van weidse watervlakten tot kleine kanalen tussen eilandjes. Samen met u kunnen we een mooie vaarroute samenstellen.

Varen, lunchen, genieten

Als u op de Westeinderplassen een salonboot gaat huren, zou uw vaartocht er zo uit kunnen zien.

  • Uw gezelschap komt aan boord van het schip dat ligt afgemeerd op de afgesproken plek, bijvoorbeeld in Aalsmeer.
  • U vaart over de Westeinderplassen. In de verte ziet u al waar de salonboot u allereerst heen voert: de beroemde watertoren van Aalsmeer.
  • Beklimming van de watertoren met als beloning een schitterend uitzicht over de Westeinderplassen.
  • Verder varen langs de oostoever van de plas, richting Leimuiden. De bemanning serveert een heerlijke lunch.
  • Na Leimuiden vaart u in noordelijke richting terug, langs de eilandjes van de Koddespoel en de Kleine Poel.
  • Aankomst in Aalsmeer.
 
varen op de vecht

Prijzen

Wat kost het om een salonboot op de Westeinderplassen te huren? Dat hangt af van de duur van uw tocht en het aantal personen. Om u een indicatie te geven: voor onze salonboot Emma, capaciteit maximaal 20 personen, bedraagt de scheepshuur € 550,-. De kosten van catering, drankjes en bediening zijn daarbij niet inbegrepen. Voor grotere groepen kunt u een van onze andere salonboten huren: de Belle van Zuylen (30 pers.), de Adeline (50 pers.) of de Dame van Amstel (80 pers.). We maken graag een offerte op maat voor u.

Direct meer weten of een specifieke vraag?