Bedrijfsuitje op een boot op de Vecht

Een bedrijfsuitje op een boot op de Vecht

Zoekt u een leuke, andere invulling voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Of is er een speciale reden, bijvoorbeeld een prima bedrijfsresultaat, waar u uw personeel voor wilt bedanken? Kom genieten op de Vecht!

Een mooie middag of avond op het water

Een bedrijfsuitje op een boot op de Vecht is een mooie gelegenheid om met uw medewerkers even ‘alles achter u te laten’. Een vaartocht geeft vanaf het eerste moment al dat leuke vakantiegevoel. Met z’n allen aan boord gaan, met een mooie middag of avond in het verschiet. En mooi wordt het zeker. Vanaf het water ziet de wereld er anders uit. De fraaie landhuizen en de pittoreske plaatsjes als Loenen, Breukelen en Maarssen waar de Vecht zich doorheen slingert, ze bieden een fantastisch decor voor een geslaagd samenzijn. Tel daar een bijzonder gastvrije bediening bij op en de dag kan niet meer stuk.

Onderweg een hapje eten?

Wilt u ook lunchen of dineren tijdens uw bedrijfsuitje op de Vecht? De boot kan eenvoudig aanmeren bij een van de vele restaurants die aan de rivier liggen. Misschien heeft u zelf een favoriet, anders weten wij nog wel een paar uitstekende gelegenheden voor u.

Uw programma

De tocht met een van onze luxe salonboten is al een beleving op zich. Ze zijn comfortabel, in originele stijl ingericht en verrassend ruim. U bent bovendien verzekerd van een eersteklas catering en bediening. Maar uw bedrijfsuitje op een boot op de Vecht biedt nog veel meer mogelijkheden.
We kunnen een activiteit aan de wal in het programma opnemen, zoals een bezoek aan een kaasboerderij. Er kan ook een deskundige gids mee aan boord gaan, die uw gezelschap het een en ander vertelt over de geschiedenis van de Vechtstreek en haar bewoners. Nog een leuke optie is een wandeling door een van de mooie dorpen die we onderweg tegenkomen. We denken graag met u mee over het perfecte programma.

Prijzen

De duur van uw bedrijfsuitje met een boot op de Vecht kan in overleg bepaald worden. Bij drie uur varen is dit arrangement al mogelijk voor een prijs van € 65,- per persoon.

 

lunch aan boord
Boot huren Amsterdam
Diner aan boord
Running dinner

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!