Dame van Amstel

Salonboot Dame van Amstel

De Dame van Amstel is in 2004 door Rederij Belle gerestaureerd om luxe vaartochten mee te maken. Het vaargebied is Amsterdam, de Amstel, de Vecht en omliggende wateren. Het schip heeft een klassiek uiterlijk, met alle stijlvolle details van de jaren ’20. De salonboot biedt ruimte aan 50 tot 75 personen.

Interior designer Myrthe Stam van Co van der Horst het interieur een refit gegeven. Met als uitgangspunt: het behouden van de klassieke waarden van het schip en deze voorzien van een strakke, high-end inrichting en styling. In het redesign is er gebruik gemaakt van klassieke en moderne elementen en materialen. Op deze manier is er een interessant spanningsveld ontstaan qua materiaal, kleur en vormgeving. Het schip is flexibel in te delen en uitgerust om u tijdens uw vaartocht van hedendaagse luxe en een uitstekende catering te voorzien.

De Dame van Amstel is de grootste salonboot van Amsterdam met verreweg de beste voorzieningen. Waaronder een Pavoni Espresso machine, een rijk gevulde bar met de mooiste wijnen en Champagnes, 2 wc’s en centrale verwarming. Hierdoor is de salonboot bijzonder geschikt voor seminars, presentaties, feesten en zakelijke besprekingen. Door haar riante formaat is het schip de plek bij uitstek voor een bruiloft aan boord.

Vaartocht met de Dame van Amstel

Met onze salonboot Dame van Amstel kunt u een aangename vaartocht maken door Amsterdam, over de rivier de Amstel of over de rivier de Vecht.

Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een groot gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van centrale verwarming. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Dame van Amstel altijd goed! De Dame van Amstel biedt u een intieme omgeving voor uw trouwfeest op een bootbedrijfsuitje of zelfs als partyboot of uitvaartboot in Amsterdam.

Vaartocht door Amsterdam, over de Amstel of de Vecht

Onze salonboot Dame van Amstel vaart zowel door Amsterdam als op de Amstel en de Vecht: twee schitterende rivieren met een heel eigen karakter. Op de Vecht vaart u langs talloze buitenhuizen en kleine kastelen, vaak omgeven door de weelderigste tuinen met uitbundige hortensia’s. U passeert kleine theekoepeltjes, schattige bruggetjes en de mooiste dorpjes.

De rivier de Amstel stroomt tussen Amsterdam en Uithoorn. Nog in Amsterdam leidt de vaartocht langs highlights van de stad, zoals de Magere Brug en theater Carré. Verder weg de Amstel op vaart u langs de pittoreske plaatsjes Ouderkerk aan de Amstel en Nes aan de Amstel. De rivier ligt hier relatief hoog, waardoor u als het ware ‘hoger vaart’ dan de omliggende weilanden en boerderijen. Dat alleen al is een unieke belevenis.

Opstapplaatsen

De Dame van Amstel heeft diverse opstapplaatsen in Amsterdam, aan de Vecht, de Amstel en omliggende wateren. Wáár u precies opstapt, dat bepaalt u vooraf in overleg met onze reserveringsmedewerkers. Ook is het mogelijk om op een andere plek af te stappen dan waar u heeft opgestapt. Het voordeel daarvan is dat u een groter gebied kunt bevaren en de route niet twee keer aflegt. U moet dan wel alternatief vervoer naar de opstapplaats hebben. Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen.

Vaarroutes

Naast de grachten van Amsterdam zijn er meerdere mooie routes, zoals Breukelen – Loosdrecht, Breukelen – Oud-Zuilen, Muiden – Vreeland en Uithoorn – Amsterdam. Kijk even waar de vaarroutes in Amsterdam de vaarroutes op de Vecht en de vaarroutes op de Amstel u brengen.

Dineren met 53 personen

De salonboot Dame van Amstel kan maximaal 80 personen vervoeren. Bij een zittend diner aan tafel of een uitgebreid buffet is het maximum 53 personen. Wanneer u aan één lange tafel wilt zitten met uw gezelschap, dan is het maximum aantal personen 24.

Bruiloft aan boord

De Vecht staat bekend om zijn romantiek. De vele mooie trouwlocaties aan de oevers van de Vecht zijn daar het bewijs van. In de meest gemeentes waar de Vecht door stroomt, kunt u met de ambtenaar aan boord van ons schip trouwen.

Bekijk de Dame van Amstel

Dame van Amstel

Plattegrond Salonboot Dame van Amstel

Boekingsinformatie

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Dame van Amstel zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u een middagtocht met een High Tea maken, een vaartocht met een diner aan boord maken of met een Running dinner arrangement van restaurant naar restaurant varen. Dit kan zowel op de Vecht als op de Amstel.

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een vaartocht met salonboot Dame van Amstel? Bel ons op nummer 0294–261433 (tijdens kantooruren) of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Dame van Amstel (max 70)

Thuishaven:
Amsterdam
Vaargebied: Amsterdam,
Amstel en Vecht
Eerste 2 uur€ 1550,00
Ieder volgend uur€ 300,00
Bediening per uur€ 35,50
Overvaarkosten per uur€95,00

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening.  Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u op ons cateringoverzicht.

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen