Kerstuitje bedrijf en personeel

Ontdek de arrangementen

Kerstuitje bedrijf en personeel

Wilt u uw personeel ook dit jaar weer belonen voor gedane inspanningen en behaalde resultaten – maar toch net even anders? Maak dan een vaartocht door Amsterdam op een van onze schepen.

Geheel verzorgd het water op

Kerst staat voor saamhorigheid en daar zorgt zo’n kerstuitje op het water zeker voor. Onze schepen zijn uiteraard in kerstsfeer ingericht en of u een klein of een wat groter bedrijf bent: u kunt prima bij ons terecht. Naast vier luxe salonboten hebben we ook de stoomboot Succes met ruimte voor maar liefst 110 personen.

Onderweg bieden we een voortreffelijke catering, van lunch, brunch en aangeklede borrel tot een compleet driegangendiner, dat zelfs door een chef-kok aan boord bereid kan worden.

Wilt u misschien ook entertainment aan boord? We regelen het. Een zingende kerstman? We vinden hem voor u.

wijnproeverij op salonboot

Voorbeeld van een programma voor een kerstuitje met uw personeel

De vaartijd en het programma zijn geheel in overleg samen te stellen. In dit voorbeeldprogramma combineren we een tussenstop bij een museum en een gecatered driegangendiner.

15.00 De kapitein ontvangt u aan boord van uw boot. Wij serveren u en uw gasten een welkomstdrankje.
15.30 De trossen worden losgegooid, uw vaartocht begint.
16.00 We maken een tussenstop bij museum de Hermitage aan de Amstel. U heeft uw keuze uit het menu dan al gemaakt, onze hostess geeft deze door aan het restaurant.
17.00 Terugkeer aan boord voor het vervolg van de vaartocht.
17.30 We zetten koers naar het restaurant, waar de gerechten warm en vers aan boord worden gebracht. Het driegangendiner wordt geserveerd, u gaat er al varend van genieten.
19.30 Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.

Dinersuggestie

Voor het diner werken wij samen met een eersteklas restaurant. Er zijn voor het kerstuitje van uw bedrijf meerdere menu’s mogelijk. We helpen u graag met het maken van een keuze. Hier doen we alvast een lekkere suggestie.

Voorgerecht
• Schaaldierencocktail, Zeeuwse mosselen en gerookte makreel met limoenmayonaise, avocadocrème en pittige komkommersalade
• Tamme eendenpaté met zuurkoolsalade, gezouten croutons, zoetzuur en veenbessenconfituur
• Vegetarische salade van gemengde bonen en groentebrunoise met tzatziki en gepofte knoflook

Hoofdgerecht
• Geroosterde zeebaars en coquille met ovenaardappels, groene groentes en saus van schelpdieren
• Licht gerookte en gebraden Schotse pepersteak met terrine van aardappel, boerenkool en spek met piccalilly en jus
• Paddenstoelen-tortelloni met groene asperges, Parmezaanse kaas en truffelvinaigrette

Nagerecht
• Chocoladecakeje met mandarijnenmarmelade, speculaasroom en rood fruit
• Selectie van rijpe kazen

varen met kerst

Met hoeveel personen wilt u met uw bedrijf een kerstuitje in Amsterdam beleven?

Wij beschikken over vier luxe salonboten met een capaciteit van 20, 30, 60 en 70 gasten. Gezelschappen tot 110 personen kunnen wij verwelkomen op ons stoomschip Succes. Deze klassieker vaart niet in de Amsterdamse grachten, maar langs de mooiste plekjes op het IJ en in het oude Amsterdamse havengebied.

Direct meer weten of een specifieke vraag?