Kerstdiner Amsterdam

Uniek kerstdiner in Amsterdam op
onze salonboot Adeline

Wilt u uw vrienden, collega’s of klanten fêteren tijdens de kerstdagen of met oud en nieuw? Wilt u het jaar vrolijk afsluiten? Dan bieden wij tijdens en rondom de kerstdagen een sfeervolle en originele locatie voor een kerstdiner. Namelijk op onze salonboot Adeline.

Een heerlijk kerstdiner
op een boot

Denkt u zich in: een winterse dag en in het hartje van de stad. Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor uw gezelschap klaar. De kapitein helpt u snel aan boord en door het smakelijke drankje warmt u al gauw weer op. Hier begint het kerstdiner op de salonboot pas echt. Aan boord zijn de tafels gedekt met wit linnen en is de salonboot versierd met kerstversiering. Feestelijke kerstverlichting aan de binnen- en buitenkant van het schip maken het plaatje compleet. U schuift aan voor het diner en de trossen gaan los voor uw vaartocht door de grachten van Amsterdam. Tijdens de vaartocht geniet u van een speciaal Kerstdiner dat door een toprestaurant in Amsterdam voor u bereid is. Heerlijke wijnen begeleiden uiteraard het Kerstdiner.

Kerstdiner aan boord

Amsterdam Light Festival

De hele maand december en een deel van januari is de stad Amsterdam extra bijzonder verlicht, het Amsterdam Light Festival kleurt dan namelijk de binnenstad. Deze kunstwerken van licht maken uw Kerstdiner op het water nog eens extra speciaal! De salonboot vaart desgewenst de speciale vaarroute waarbij alle kunstwerken van het Amsterdam Light Festival voorbij komen.

Magisch Amsterdam

Geniet dus een avond lang van de stad Amsterdam, gehuld in wintersferen. Vanaf het water, op uw eigen privé salonboot. Dineren met Kerst krijgt zo een extra dimensie. En u leert de stad op magische wijze kennen, dat beloven wij u!
Geniet van dit heerlijke luxe drie gangen kerstdiner op de salonboot en beleef de kerst van uw leven!

Voor informatie over kerstdiner op de salonboot neem dan contact op met Rederij Belle.

Amsterdam Light Festival
© Artist impression ‘Parabolic Lightcloud’ door Amigo & Amigo
Dineren met Kerst

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.

Edfirst design en reclame

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.