0294 – 261433

Kerstdiner Amsterdam

Uniek kerstdiner in Amsterdam

Wilt u uw vrienden, collega’s of klanten fêteren tijdens de kerstdagen of met oud en nieuw? Wilt u het jaar vrolijk afsluiten? Dan bieden wij tijdens en rondom de kerstdagen een sfeervolle en originele locatie voor een kerstdiner. Namelijk op onze salonboot Adeline.

Een heerlijk kerstdiner op een boot

Denkt u zich in: een winterse dag en in het hartje van de stad. Terwijl de wind door de stad raast en u uw jas nog wat dichter trekt, ligt de verwarmde boot voor uw gezelschap klaar. De kapitein helpt u snel aan boord en door het smakelijke drankje warmt u al gauw weer op. Hier begint het kerstdiner op de salonboot pas echt. Aan boord zijn de tafels gedekt met wit linnen en is de salonboot versierd met kerstversiering. Feestelijke kerstverlichting aan de binnen- en buitenkant van het schip maken het plaatje compleet. U schuift aan voor het diner en de trossen gaan los voor uw vaartocht door de grachten van Amsterdam. Tijdens de vaartocht geniet u van een speciaal Kerstdiner dat door een toprestaurant in Amsterdam voor u bereid is. Heerlijke wijnen begeleiden uiteraard het Kerstdiner.

varen met kerst

Amsterdam Light Festival

De hele maand december en een deel van januari is de stad Amsterdam extra bijzonder verlicht, het Amsterdam Light Festival kleurt dan namelijk de binnenstad. Deze kunstwerken van licht maken uw Kerstdiner op het water nog eens extra speciaal! De salonboot vaart desgewenst de speciale vaarroute waarbij alle kunstwerken van het Amsterdam Light Festival voorbij komen.

Magisch Amsterdam

Geniet dus een avond lang van de stad Amsterdam, gehuld in wintersferen. Vanaf het water, op uw eigen privé salonboot. Dineren met Kerst krijgt zo een extra dimensie. En u leert de stad op magische wijze kennen, dat beloven wij u!
Geniet van dit heerlijke luxe drie gangen kerstdiner op de salonboot en beleef de kerst van uw leven!

Voor informatie over kerstdiner op de salonboot neem dan contact op met Rederij Belle.

Direct meer weten of een specifieke vraag?