0294 – 261433

Kerstarrangementen op een boot in Amsterdam

Kerstarrangementen op een boot in Amsterdam

De dagen worden steeds korter, nog even en Kerstmis komt er aan. Hoog tijd om na te denken over een leuk uitstapje aan het eind van het jaar. Bijvoorbeeld een vaartocht door Amsterdam met een van onze luxe boten. Welkom aan boord!

Een programma op maat

Wij beschikken over vier luxe salonboten en een stoomschip. Voor al deze vijf schepen bieden wij in 2021 diverse kerstarrangementen. U kunt een leuke kerstcruise maken. Of een vaartocht met lunch of brunch aan boord. Of al varend genieten van een voortreffelijk driegangendiner.
Samenkomen met vrienden of familie, relaties ontvangen of ’met de zaak’ op pad: voor elke gelegenheid hebben we een programma. Of we maken er een op maat voor u. Uw kerstarrangement is in Amsterdam, maar u kunt met ons alle kanten op!

wijnproeverij

Kom in de kerstsfeer

Onze boten zijn stijlvol ingericht en in de kersttijd doen we er nog een schepje bovenop. Ballen, slingers, sterren: het is compleet Kerst aan boord. Als u wilt zorgen we zelfs voor kerstboom om cadeautjes onder te leggen.

Dinerarrangement

Wij werken samen met eersteklas restaurant dat de heerlijkste gerechten voor u bereidt. Terwijl we varen maakt u uw keuze uit het menu. Onze hostess geeft uw wensen door aan het restaurant. Na verloop van tijd meren we aan bij het restaurant en komen de gerechten warm en vers aan boord. U kunt daarnaast kiezen voor live-cooking: dan komt een top-chef aan boord koken.
Samen met u stellen we een menu samen. We geven u graag een voorbeeld.

Voorgerecht
• Huisgemaakte gravad laks met Hollandse kropsla, zoetzuur en mayonaisedressing met zalmkaviaar of
• Dungesneden gerookte rib eye met salade van komkommer, radijs en taugé met wasabi mayonaise en vinaigrette van soya en sesamolie of
• Koud geserveerde quiche van spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaat met groene salade en balsamico

Hoofdgerecht
• Geroosterde zeebaars met pommes mousseline, seizoensgroentes en sauce bouillabaise met gamba’s of
• Runderstoof & kroketje van rund met zuurkoolstamppotje en eigen jus met morilles of
• Rijk gevulde vegetarische paella met gerookte tomatensaus en bocconcine mozzarella

Nagerecht
• Koffie-karameltaartje en kruidkoek-bavarois met rood fruitmarmelade of
• Selectie van Hollandse kazen

kerst vieren op een boot

Met hoeveel personen wilt u van een kerstarrangement in Amsterdam genieten?

Wij beschikken over vier luxe salonboten met een capaciteit van 20, 30, 60 en 70 gasten. Gezelschappen tot 110 personen kunnen wij verwelkomen op ons stoomschip Succes. Deze klassieker vaart niet in de Amsterdamse grachten, maar langs de mooiste plekjes op het IJ en in het oude Amsterdamse havengebied.

Direct meer weten of een specifieke vraag?