Bedrijfsuitje kerst in Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Bedrijfsuitje kerst in Amsterdam

Ontmoeten, bijpraten, eten en drinken op het water: dat is een prima manier om met elkaar het jaar af te sluiten. Goed voor de teamspirit en de motivatie, maar vooral ook erg gezellig.

In plaats van een kerstpakket

Bij de meeste bedrijven worden medewerkers aan het eind van het jaar getrakteerd op een extraatje. Soms met een financiële bonus, vaker met een passend kerstpakket. Zo’n cadeau met bijzondere inhoud wordt goed gewaardeerd. Maar waarom zou u dit jaar niet eens voor iets anders kiezen? Geen mooi ingepakte doos met strik, geen kistje wijn, maar in plaats daarvan een gezamenlijke vaartocht in Amsterdam?

Onze vier salonboten en onze stoomboot bieden een sfeervolle entourage voor uw eindejaarsbijeenkomst op het water. Verras uw medewerkers en nodig ze uit. Wie weet bevalt het wel zo goed, dat een varend teamuitje met kerst de nieuwe traditie wordt!

kerstcruise

Een borrel met veel extra’s

U kunt zo’n bedrijfsuitje met kerst in Amsterdam zien als een vrijdagmiddagborrel – maar dan leuker en uitstekend verzorgd, in een kerstomgeving en met lekkere hapjes en een vriendelijke bemanning. En er is nog veel meer mogelijk, zelfs een aan boord gekookt driegangendiner. U zegt het maar!

Iets drinken, iets eten

Tijdens uw bedrijfsuitje in Amsterdam kunnen wij aan boord diverse hapjes en kleine gerechten serveren, van eenvoudig tot exclusief. We denken graag met u mee over een passende invulling van de catering. Misschien is dit borrelplateau Vermeer wel naar uw zin:
• Brioche met Serranoham en eendenlever
• Eetbare schelp met Noorse garnalen en saffraan
• Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
• Naanbrood met brie, mint en aardbei
• Éénhapswrap tonijnsalade met drie kleuren paprika en kappertjes

Met hoeveel personen wilt u een kerstcruise in Amsterdam maken?

Wij beschikken over vier luxe salonboten met een capaciteit van 20, 30, 60 en 70 gasten. Gezelschappen tot 110 personen kunnen wij verwelkomen op ons stoomschip Succes. Deze klassieker vaart niet in de Amsterdamse grachten, maar langs de mooiste plekjes op het IJ en in het oude Amsterdamse havengebied. De Succes kan helaas ook niet de route van het Amsterdam Light Festival varen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?