Vaarroutes op de Amstel

Amstel

Vaarroutes

De Amstel begint iets onder Uithoorn, waar de Drecht en de Kromme Mijdrecht samengaan. De naam was ooit Aeme-stelle, wat zoveel betekent als ‘waterig gebied’. Vanaf Uithoorn stroomt de rivier via Ouderkerk naar Amsterdam. Daar komt hij nog diverse bruggen tegen, waaronder de Berlagebrug, de Hoge Sluis, de Magere Brug en ook de Amstelsluizen. De Amstel eindigt in het Rokin, bij het Spui. Uw vaartocht kan in principe op elke plek tussen Amsterdam en Uithoorn beginnen en eindigen. Start u in Amsterdam, dan kunnen uw gasten ook elders in de stad opstappen en varen we vanaf die plek eerst naar de Amstel toe.

Varen op de Amstel met een salonboot

Rustig varen in Amsterdam

Varen van Uithoorn naar Amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway