Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen

Bedrijfsuitje op een boot op de Westeinderplassen

Er op uit!

“Iedereen aan boord?” ”Trossen los!” Uw bedrijfsuitje op het water is begonnen. Het wordt een pracht van een dag, aan boord van een stijlvolle salonboot. Goede vaart en veel plezier!

Comfortabel varen

Op stap met alle medewerkers? Maak er een dagje van. Of beter nog: maak er een vaardagje van, op de Westeinderplassen. Daar wordt uw bedrijfsuitje nóg feestelijker van.

Laat u meevoeren aan boord van een van onze luxe salonboten. Ze zijn mooi ingericht, comfortabel en verrassend ruim. En terwijl u geniet van het uitzicht en elkaars gezelschap, zorgt onze bemanning er voor dat het u aan niets ontbreekt. Van een ontvangst met koffie en een lunchbuffet tot een aangeklede borrel en een prima diner: het kan allemaal en we regelen het graag voor u.

Boot huren Amsterdam

Amusement aan boord

Als u uw gasten wilt vermaken, bijvoorbeeld tijdens de borrel, dan zou u er over kunnen denken om een zanger of zangeres aan boord te laten komen. U kunt het beste inschatten welk genre bij uw gezelschap past. Wij hebben als u dat wilt wel een paar suggesties voor u, van jazzy tot Hollandse meezingers.

Wat gaan we doen vandaag?

Een paar uur met z’n allen varen is al erg leuk. Maar u kunt uw Bedrijfsuitje met een boot op de Westeinderplassen ook uitbreiden met activiteiten op de wal. Hieronder vindt u een paar ideeën. De salonboot kan de hele dag tot uw beschikking staan en u dus ook van de ene naar de andere locatie brengen.

  • De bloemenveiling Aalsmeer, ‘s werelds grootste in zijn soort, is beslist een bezoek waard.
  • In de Historische Tuin Aalsmeer komt u meer te weten over de tuinbouwkundige geschiedenis vanaf 1650.
  • De mooie Aalsmeerder watertoren in Art Deco-stijl nodigt uit tot een beklimming. Eenmaal boven heeft u op 50 meter hoogte een schitterend uitzicht over de wijde omgeving.

 

Varen Westeinderplassen

Prijzen

We overleggen graag met u hoe uw Bedrijfsuitje met een boot op de Westeinderplassen er precies uit moet zien en hoe lang u wilt varen. Bij een vaartocht van drie uur bedraagt de prijs per persoon ca. € 65,-.

 

lunch aan boord
High Tea aan boord
Catering op een boot
Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen