Bedrijfsuitje op een boot op de Amstel

Ontdek de arrangementen

Lekker een stukje varen

Als u sfeer en gezelligheid zoekt, moet u op het water zijn. Niets zo leuk als met z’n allen een stukje varen. Waarheen is eigenlijk niet zo belangrijk, de stemming is goed. Dit wordt een heerlijk tochtje!

Bedrijfsuitje? Ga met een boot de Amstel op

Met elkaar op het water zijn, geeft een gevoel van verbondenheid. En dat is ook logisch: je zit allemaal in hetzelfde schuitje. Een vaartocht is dan ook een zeer geschikte invulling voor een dag met medewerkers. Helemaal als u vaart op de prachtige Amstel, in een van onze stijlvolle salonboten. En met een gastvrije bediening die zorgt voor een perfecte borrel, een smakelijke lunch of een eersteklas diner.
Wat er verder ook op het programma staat, u kunt er van op aan dat uw bedrijfsuitje op een boot op de Amstel tot in de puntjes geregeld is. Het wordt een belevenis waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Entertainment

Zeker als u iets langer gaat varen, is het een leuk idee om voor wat entertainment aan boord te zorgen. Een deskundige gids kan uw gasten het een en ander vertellen over de geschiedenis van Amsterdam en de Amstel. Of heeft u liever een zanger of zangeres aan boord? Laat het maar weten.

Naar het groen of de stad in?

Als u op de Amstel een bedrijfsuitje op een boot organiseert, kunt u letterlijk alle kanten op. Een rondvaart met terugkeer naar de plek van vertrek ligt voor de hand. Maar denk ook eens aan opstappen in Amsterdam en van daaruit het groene Amstelland invaren. Of juist andersom: beginnen in Ouderkerk – bijvoorbeeld bij een restaurant – om uiteindelijk in het altijd gezellige centrum van Amsterdam nog iets te ondernemen. Wie weet wel tot in de late uurtjes.

Een vaartocht leent zich ook goed als verrassing. Vraag al uw collega’s om op een bepaalde tijd op een bepaalde plek te verzamelen. U haalt ze daar op en neemt ze dan mee naar de salonboot die al klaar ligt.

Prijzen

De duur van uw bedrijfsuitje met een boot op de Amstel is in overleg vast te stellen. De prijs per persoon is bij een vaartocht van drie uur ca. € 65,- per persoon.

Direct meer weten of een specifieke vraag?