Kerstcruise Amsterdam 2023

Ontdek de arrangementen

Kerstcruise Amsterdam

Amsterdam in kerstsfeer is iets bijzonders. Een boottocht door de hoofdstad is speciaal. Combineer die twee en u heeft een prachtige kerstcruise: de perfecte gelegenheid om met relaties of medewerkers het jaar feestelijk af te sluiten.

Een mooie vaartocht met relaties of medewerkers

Zouden we weer eens een witte kerst krijgen? Misschien. Maar áls het gebeurt, wees er dan klaar voor. Kies een plek waar de sneeuw een betoverend effect op de omgeving heeft: de Amsterdamse binnenstad. Bepoederde trapgevels en lantarenpalen met witte hoedjes: het is een winters plaatje om volop van te genieten.

Ook als de vorst ons in de steek laat, is een kerstcruise met relaties of medewerkers een onvergetelijke belevenis. Met lampjes versierde brugbogen verwelkomen u en er is ook gelegenheid om de lichtobjecten van het Amsterdam Light Festival te bewonderen.

borrelboot

Voorbeeld programma kerstcruise Amsterdam

Rond 17.00 uur scheept u in op een van onze vier luxe salonboten of ons stoomschip Succes. De kapitein heet u welkom aan boord, de trossen gaan los en uw kerstcruise is begonnen. Na een vaartocht van zo’n twee uur bent u weer terug op uw vertrekpunt. In overleg is het ook mogelijk om uw cruise halverwege te onderbreken voor een uitstapje aan de wal. Bijvoorbeeld een bezoekje aan museum de Hermitage aan de Amstel.

Hapje erbij?

Onderweg serveren wij lekkere hapjes naar keuze. Wat dacht bijvoorbeeld van ons luxe december borrelplateau?

  • Canapé met hertencarpaccio, truffelmayonaise en pijnboompitjes
  • Naanbrood met wildpaté en cranberry
  • Crostini met parmaham, gorgonzola en vijgenchutney
  • Korstbakje met Hollandse garnalen, avocado en limoen
  • Manchego met gemarineerde rode biet

We hebben nog meer cateringsuggesties voor u. Neem even contact op zodat we samen uw kerstcruise 2021 tot een succes kunnen maken.

Met hoeveel personen wilt u een kerstcruise in Amsterdam maken?

Wij beschikken over vier luxe salonboten met een capaciteit van 20, 30, 60 en 70 gasten. Gezelschappen tot 150 personen kunnen wij verwelkomen op ons stoomschip Succes. Deze klassieker vaart niet in de Amsterdamse grachten, maar langs de mooiste plekjes op het IJ en in het oude Amsterdamse havengebied. De Succes kan helaas ook niet de route van het Amsterdam Light Festival varen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?