Partyboot huren in Amsterdam

Huur een partyboot in Amsterdam!

Rederij Belle verhuurt klassieke salonboten met sfeer en uitstraling. Ze zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water, als u net even iets chiquer en netter wenst te varen dan met de gemiddelde partyboot in Amsterdam.

 

Een salonboot voor elke groepsgrootte

Onze luxe salonboten zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Ze hebben bovendien een zeer professionele bemanning, voor wie service en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn. Een bemanning die begrijpt hoe belangrijk tijdens uw feest aan boord zelfs de kleinste details kunnen zijn. Wij hebben in totaal vier verschillende partyboten, tot groepen van maximaal 80 personen. De schepen zijn in eigen beheer van de rederij en tot in de kleinste details gerestaureerd. Als u met een kleinere groep bent, dan is onze partyboot Emma met 20 personen zeer geschikt om te varen en te feesten. Grotere groepen feestgangers kunnen heel goed terecht op onze salonboten Belle van Zuylen, Adeline en Dame van Amstel. Welke boot u ook huurt voor uw feest, u wordt altijd in stijl vervoerd en verzorgd.

Waar naar toe?

Amsterdam heeft tal van mooie vaarroutes – en onze kapitein kent ze allemaal. Hij weet ook handige plekken om aan boord te gaan. Als u het huren van een partyboot wilt combineren met een activiteit op de wal, dan gaan we graag even met u aan tafel om een mooie en logische route te bedenken.

Een partyboot huren voor een speciale gelegenheid

Er zijn genoeg redenen te bedenken om een mooie feestboot te huren. Een feest bijvoorbeeld, vanwege een bruiloft of verjaardag. Een pensionering, waarbij een mooi jubileum bereikt is. Of een mooi resultaat van uw bedrijf of organisatie, waarvoor u uw medewerkers wilt bedanken. Wat de aanleiding ook is, u bent van harte welkom om het feest aan boord van een van onze salonboten te vieren. De uitgebreide cateringmogelijkheden maken uw dag compleet. Wij houden graag rekening met uw wensen en zorgen voor een geweldige dag!

Prijzen

De kosten van het huren van een partyboot zijn afhankelijk van het aantal personen en de duur van de tocht. Maar we geven u graag een indicatie: denk bij drie uur varen met 50 personen aan een prijs van ca. € 60,- per persoon.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen