Partyboot Amsterdam huren

Een partyboot in Amsterdam huren!

Rederij Belle verhuurt klassieke partyboten en salonboten met sfeer en uitstraling. Ze zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water, als u net even iets chiquer en netter wenst te varen dan met de gemiddelde partyboot Amsterdam. De capaciteit van onze partyboten gaat van 20 personen tot 80 personen.

Een partyboot huren voor meer dan 100 personen?

Mocht u meer gasten zijn hebben voor uw feestje dan hebben wij ook nog het stoomschip Succes beschikbaar. Dit schip kan tot 150 feestende mensen herbergen. Daarnaast is het op dit schip makkelijker om een sitting dinner of uitgebreid buffet te organiseren.

 

Partyboot Amsterdam: voor elke groepsgrootte

Onze luxe partyboten zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Ze hebben bovendien een zeer professionele bemanning, voor wie service en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn. Een bemanning die begrijpt hoe belangrijk tijdens uw feest aan boord zelfs de kleinste details kunnen zijn. Wij hebben in totaal vier verschillende partyboten in Amsterdam beschikbaar, tot groepen van maximaal 80 personen. De schepen zijn in eigen beheer van de rederij en tot in de kleinste details gerestaureerd. Als u met een kleinere groep bent, dan is onze partyboot of borrelboot Emma met 20 personen zeer geschikt om te varen en te feesten. Grotere groepen feestgangers kunnen heel goed terecht op onze partyboten Belle van Zuylen, Adeline en Dame van Amstel. Welke boot u ook huurt voor uw feest, u wordt altijd in stijl vervoerd en verzorgd.

Waar naar toe met de partyboot?

Amsterdam heeft tal van mooie vaarroutes – en onze kapitein kent ze allemaal. Hij weet ook handige plekken om aan boord te gaan. Als u het huren van een partyboot in Amsterdam wilt combineren met een activiteit op de wal, dan gaan we graag even met u aan tafel om een mooie en logische route te bekijken.

Een partyboot in Amsterdam voor een speciale gelegenheid

Er zijn genoeg redenen te bedenken om een mooie feestboot te huren. Een feestje bijvoorbeeld, vanwege een bruiloft of verjaardag. Een pensionering, waarbij een mooi jubileum bereikt is. Of een mooi resultaat van uw bedrijf of organisatie, waarvoor u uw medewerkers wilt bedanken. Wat de aanleiding ook is, u bent van harte welkom om het feest aan boord van een van onze partyboten te vieren. De uitgebreide cateringmogelijkheden maken uw dag compleet. Wij houden graag rekening met uw wensen en zorgen voor een geweldige dag! Wij hebben verschillende arrangementen voor u beschikbaar. Onze sloep ligt al op u te wachten.

Salonboot & Partyboot in Amsterdam voor een mooi feestje

Prijzen partyboot

De kosten van het huren van een partyboot Amsterdam zijn afhankelijk van het aantal personen en de duur van de tocht. Maar we geven u graag een indicatie: denk bij drie uur varen met 50 personen aan een prijs van ca. € 60,- per persoon. Deze prijs is exclusief diner, bediening, drankjes een boord, scheepshuur en BTW. Als u interesse hebt om een partyboot in Amsterdam te boeken neem dan contact met ons op via info@rederijbelle.nl.

Een partyboot huren bij Rederij Belle is een onvergetelijke ervaring voor u en uw naasten.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen