Kerstlunch op een boot in Amsterdam

Kerstlunch op een boot in Amsterdam

Een mooi schip in kerstsfeer, een lekkere lunch en zicht op Amsterdam: wij zorgen voor alle ingrediënten voor een geslaagde boot met relaties of collega’s. Vaart u mee?

Bijpraten in een informele sfeer

Kerst is een tijd van samenzijn, met vrienden en familie maar zeker ook met relaties en collega’s. Het is een mooi moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar wat er zakelijk gezien komen gaat. Daar kunt u een officiële bijeenkomst voor organiseren. Maar misschien is het wel leuker om te kiezen voor een wat meer verrassende omgeving.

Wij nodigen u graag uit op een van onze vier luxe salonboten of ons originele stoomschip. We varen door Amsterdam en serveren u en uw gasten een heerlijke kerstlunch. Er is alle tijd om in een informele sfeer bij te praten. En als u dat wilt kunt u natuurlijk altijd een ‘officieel momentje’ inlassen.

Een voorbeeld programma kerstlunch Amsterdam

13.00 De kapitein ontvangt u aan boord van uw boot. Wij serveren koffie en thee.
13.30 De trossen worden losgegooid, uw vaartocht begint.
14.00 Wij dienen een uitgebreide kerstlunch op. Tijdens de vaartocht serveren wij drankjes naar keuze.
16.00 Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.

Voorbeeld van een arrangement

Uw kerstlunch kan in principe geheel naar uw wens ingericht worden, van eenvoudig tot luxe en exclusief.

Als voorbeeld geven we u graag onze lunchmini’s: een assortiment van vijf harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s, belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades.
• Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitjes en verse Parmezaanse kaas
• Huisgemaakte zalmsalade met drie kleuren paprika
• Vitello Tonnato, tonijnsalade met kalfsvlees
• Rosbief met truffelmayonaise
• Ei-truffel salade
• Kip en avocado
• Oude kaas met truffelmayonaise
• Caprese van buffelmozzarella, tomaat en pesto

Met hoeveel personen wilt u lunchen met kerst?

Wij beschikken over vier luxe salonboten met een capaciteit van 20, 30, 60 en 70 gasten. Gezelschappen tot 110 personen kunnen wij verwelkomen op ons stoomschip Succes. Deze klassieker vaart niet in de Amsterdamse grachten, maar langs de mooiste plekjes op het IJ en in het oude Amsterdamse havengebied.

We overleggen graag met u om uw ideale kerstlunch 2018 samen te stellen. Neem even contact op!

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.

Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Rick van de Wouw

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Wat hebben we een super dag gehad 1 september. Naast een überhaupt onvergetelijke dag, willen we graag vertellen dat de boottocht absoluut geweldig was! De kapitein, de catering, de hostess, de boot, echt alles was helemaal perfect. Ook onze gasten hebben ontzettend genoten. Het was super geregeld! Bedankt!