Kerstcruise Amsterdam 2021

Kerstcruise Amsterdam

Amsterdam in kerstsfeer is iets bijzonders. Een boottocht door de hoofdstad is speciaal. Combineer die twee en u heeft een prachtige kerstcruise: de perfecte gelegenheid om met relaties of medewerkers het jaar feestelijk af te sluiten.

Een mooie vaartocht met relaties of medewerkers

Zouden we weer eens een witte kerst krijgen? Misschien. Maar áls het gebeurt, wees er dan klaar voor. Kies een plek waar de sneeuw een betoverend effect op de omgeving heeft: de Amsterdamse binnenstad. Bepoederde trapgevels en lantarenpalen met witte hoedjes: het is een winters plaatje om volop van te genieten.

Ook als de vorst ons in de steek laat, is een kerstcruise met relaties of medewerkers een onvergetelijke belevenis. Met lampjes versierde brugbogen verwelkomen u en er is ook gelegenheid om de lichtobjecten van het Amsterdam Light Festival te bewonderen.

Hapje erbij?

Onderweg serveren wij lekkere hapjes naar keuze. Wat dacht bijvoorbeeld van ons luxe december borrelplateau?
• Canapé met hertencarpaccio, truffelmayonaise en pijnboompitjes
• Naanbrood met wildpaté en cranberry
• Crostini met parmaham, gorgonzola en vijgenchutney
• Korstbakje met Hollandse garnalen, avocado en limoen
• Manchego met gemarineerde rode biet
We hebben nog meer cateringsuggesties voor u. Neem even contact op zodat we samen uw kerstcruise 2021 tot een succes kunnen maken.

Voorbeeld programma kerstcruise Amsterdam

Rond 17.00 uur scheept u in op een van onze vier luxe salonboten of ons stoomschip Succes. De kapitein heet u welkom aan boord, de trossen gaan los en uw kerstcruise is begonnen. Na een vaartocht van zo’n twee uur bent u weer terug op uw vertrekpunt. In overleg is het ook mogelijk om uw cruise halverwege te onderbreken voor een uitstapje aan de wal. Bijvoorbeeld een bezoekje aan museum de Hermitage aan de Amstel.

Met hoeveel personen wilt u een kerstcruise in Amsterdam maken?

Wij beschikken over vier luxe salonboten met een capaciteit
van 20, 30, 60 en 70 gasten. Gezelschappen tot 150 personen
kunnen wij verwelkomen op ons stoomschip Succes. Deze
klassieker vaart niet in de Amsterdamse grachten, maar
langs de mooiste plekjes op het IJ en in het oude
Amsterdamse havengebied. De Succes kan helaas ook niet
de route van het Amsterdam Light Festival varen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers.

Nyenrode Business Universiteit

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein

Was in het kort…fantastisch, goed georganiseerd, op tijd, hoge kwaliteit van eten, uitstekende service en goede planning.
Gasten kregen ondanks de donkere avond een goed beeld van Amsterdam verlicht in een warme omgeving van de mooie boot.