Boottocht met diner Amsterdam

Boottocht met diner Amsterdam

Varen en dineren door de historische pracht van Amsterdam: dat is een mooie combinatie van culinaire en culturele hoogtepunten. Geniet van de gerechten, geniet van de omgeving, geniet van de rondvaart Amsterdam met diner.

Wij organiseren een perfect diner

Als u een zakelijk diner moet organiseren voor collega’s of relaties, vindt u er op onze salonboten de juiste omgeving voor. Het varen en eten door Amsterdam maakt meer van uw bijeenkomst, het voegt iets toe aan uw diner.

Een rondvaart door Amsterdam met eten is zeer geschikt om bijvoorbeeld een lange dag vol vergaderingen af te sluiten. Als klap op de vuurpijl van een introductie of presentatie, of gewoon om medewerkers te bedanken voor hun inzet. Het diner maakt indruk, de salonboot maakt indruk, Amsterdam maakt indruk. Mooier kan het niet.

Eten op een boot

Wat zijn de culinaire opties?

Net zoals onze kapitein vaart waar u wilt, zo kan het ook met uw culinaire wensen alle kanten op. Varen en eten in Amsterdam kan een thema hebben, zich op een bepaalde keuken richten, of zelfs één grote verrassing zijn! Wilt u een paar suggesties? We zijn u graag van dienst.

Uw avond

Als u in Amsterdam een diner op een van onze salonboten heeft, zou het programma er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien.

 • 17.30 uur
  De kapitein ontvangt u aan boord van de boot. Hij vertelt het een en ander over de salonboot en de route die we door Amsterdam gaan varen. Dan is het tijd om van wal te steken.
 • 19:00 uur
  Het voorgerecht wordt geserveerd.
 • 19.45 uur
  Het hoofdgerecht komt op tafel.
 • 20.30 uur
  Tijd voor dessert en koffie.
 • 21.30 uur
  Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.
Dineren in Amsterdam

Prijzen

De rondvaart Amsterdam met eten duurt ca. 4 uur. Begin- en eindpunt van de vaartocht zijn in overleg vast te stellen. Een indicatie van de prijs per persoon is ca. € 120,-, bij een gezelschap van 35 personen. Deze prijs is inclusief diner, bediening, drankjes een boord, scheepshuur en BTW.

Bloemen aan boord

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!