Partyschip Amsterdam

Ontdek de arrangementen

Feesten op een partyschip in Amsterdam

Wilt u even alles achter u laten en alleen maar plezier maken? Wij ook! En we hebben er het juiste schip voor: Stoomschip Succes. Een luxueuze salonstomer met alle ruimte om je helemaal uit te leven.

Even stoom afblazen

Neem plaats op een van de luxueuze lederen banken. Bestel uw favoriete drankje en geniet van wat een heel mooi feest gaat worden. Wilt u bijpraten met familie en oude vrienden? Dan is de intieme bovensalon uw plek. Bent u vooral gekomen om eens lekker te dansen? Neem dan het trapje naar de ruime benedensalon met glazen dansvoer.

Ons ervaren barpersoneel zorgt ondertussen voor uw natje én uw droogje. Bijvoorbeeld met een borrelgarnituur, of misschien wel een koud buffet. Laat maar weten wat uw cateringwensen zijn en wat uw budget is, dan bedenken wij een mooie invulling.

Waar varen we?

De Succes heeft plek voor 150 feestvierders. Dat betekent helaas dat dit partyschip voor de Amsterdam grachten een paar maatjes te groot is. Maar we kunnen wel prima terecht op bijvoorbeeld het IJ en het Markermeer. Amsterdam Centraal is een makkelijke plek om aan boord te gaan.

Play that music!

Wat is een feestje zonder muziek? We kunnen niet zonder. Live muziek is natuurlijk de beste sfeermaker. Maar we hebben ook een muziekcomputer met duizenden titels aan boord met DJ-opties. Het Amsterdamse repertoire met al z’n mooie meezingers is goed vertegenwoordigd.

Misschien wilt u ook wel activiteiten of entertainment voor uw gasten, zoals een quiz of een tafelgoochelaar. Er zijn al heel wat mooie feestjes op de Succes gevierd. Dus als u een paar suggesties nodig heeft, of misschien wel een compleet programma, vraag het ons dan gerust.

partyboot amsterdam

Karaoke: wie durft?

Daag uw gasten uit om de microfoon te pakken en het beste uit zichzelf te laten horen. Wij staan aan de knoppen en leiden alles in goede banen. Succes verzekerd!

Direct meer weten of een specifieke vraag?