Eten op een boot op de Amstel

À la carte aan boord

Stelt u zich eens voor: terwijl u met uw gezelschap in een opperbeste stemming over de Amstel vaart, komt onze hostess langs met de menukaart van een voortreffelijk restaurant. U maakt uw keuze, aan de wal gaat de keukenbrigade voor u aan de slag. De salonboot meert aan bij het restaurant om de gerechten aan boord te nemen en even later zit u heerlijk te eten. Op een boot. Op de Amstel.

 

Een uniek 3-gangen arrangement

Uw avondje eten op een boot op de Amstel zou er zo uit kunnen zien.

 • 18:00 uur
  U komt aan boord en wordt door de kapitein ontvangen met een welkomstdrankje. Dan begint uw vaartocht over de Amstel.
 • 18:20 uur
  Terwijl u vanaf de boot op de rivier en de omgeving uitkijkt, kiest u uw voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht uit. Onze hostess belt uw keuze door naar het restaurant. Na verloop van tijd vaart de kapitein naar het restaurant en komen de gerechten warm en vers aan boord.
 • 21:00 uur
  Einde van het programma, u bent weer terug op de plek van vertrek.
Catering op een boot

Restaurant naar keuze

Voor het arrangement Eten op een boot op de Amstel werken wij samen met verschillende restaurants van naam, allen aan de rivier gelegen. Heeft u daar zelf een favoriete eetgelegenheid? Laat het ons weten!

 

Kalfsfricandeau, steak en chocolade sponge-cake

Er zijn tal van menu’s mogelijk als u op een boot op de Amstel gaat eten, zelfs culinaire specialiteiten kunnen wij voor u verzorgen. Het menu hieronder is al bij heel veel van onze gasten in de smaak gevallen.

Voorgerechten

 • In zoethout & basilicum gemarineerde zalm met krabsalade, soya-yuzu vinaigrette en crème van doperwten
 • Huisgemaakte kalfsfricandeau met salade van pommes Ratte en truffelmayonaise, bloemkool en French dressing
 • Salade Melanzane met gerookte tomaat, krokante aubergine en pesto van verse munt, pijnboompitten en ricotta

Hoofdgerechten

 • Op de huid gebakken zeebaars met Alaska coquille, venkelmousseline en saus Bouillabaisse
 • Gegrilde Black Angus steak met aardappel-maiskroket, gegrilde groentes en huisgemaakte BBQ saus
 • Pompoen gnocchi met tuinbonen, verse kruidensalade, pecorino en cantharellen

Nagerechten

 • Chocolade sponge cake, gemarineerde aardbeien, mousse van sinaasappel & vlierbloesem
 • Selectie van rijpe kazen
Dineren in Amsterdam

Hoe lang wilt u op de Amstel varen?

We geven u graag alle tijd om van uw diner en het uitzicht te genieten. De tijdsduur van dit arrangement is drie uur, maar u kunt natuurlijk ook langer op de boot verblijven als u op de Amstel gaat eten. Zegt u maar hoe lang en waarheen.

Diner aan boord
Bubbels aan boord
Open boot diner
Dineren aan boord
Diner met gezin

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!