Lunchen op een boot op de Vecht

Een verrassende lunchlocatie

Wilt u uw relaties meer bieden dan ‘alleen een lunch’? Denk dan eens aan een lunch op de Vecht, op een van onze luxe salonboten. U vaart in een prachtige omgeving en met een eersteklas catering: uw garantie voor een geslaagde bijeenkomst!

 

Heerlijk lunchen op een boot op de Vecht

Welke zakelijke bijeenkomst u ook voor ogen heeft, de combinatie met een vaartocht maakt er net iets meer van. U biedt uw gasten een samenzijn in een ontspannen en informele sfeer, op een mooi ingerichte boot.

Uiteraard is er aan boord ook plaats voor ‘de zaken’. De uitstekende lunch die u op uw boot op de Vecht geniet, laat zich prima combineren met een vergadering, bespreking of presentatie. Een andere aantrekkelijke optie is om een lunch op het water te gebruiken, als break in een programma op de wal. We overleggen graag met u om een arrangement op maat samen te stellen.

lunch aan boord

Waar stapt u op?

Het arrangement Lunchen op een boot op de Vecht duurt ca. 2 uur. Begin- en eindpunt zijn in overleg met u te bepalen. Plaatsen als Maarssen, Breukelen, Loenen, Weesp en Muiden zijn goede plekken om aan boord te gaan. Als u dat wilt, kan de lunchvaartocht ook langer duren.

Programma Lunchvaartocht op de Vecht

 • 12:00 uur
  Ontvangst boord van de salonboot. De kapitein houdt een welkomstpraatje en vertelt welke route er gevaren gaat worden. Dan worden de trossen losgegooid en begint uw vaartocht.
 • 12:30 uur
  Terwijl u over de Vecht vaart en van het uitzicht geniet, serveert de bemanning een lunchbuffet. U wordt getrakteerd op verschillende belegde broodjes, boerensandwiches en groene salades.
  Vanzelfsprekend zijn er ook andere lunches mogelijk, zoals een visbuffet en een Indonesisch buffet. Zegt u maar wat u in gedachten heeft.
 • 14:00 uur
  Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.

 

Lunchen op een boot

Prijzen

Een prijsindicatie per persoon van het arrangement Lunchen op een boot op de Vecht, zoals hierboven omschreven, is bij

 • 20-40 personen € 75,-
 • 41-65 personen € 65,-

Deze prijs is slechts indicatief en afhankelijk van uw wensen.

High Tea aan boord
lunch aan boord
Catering op een boot
Running dinner
Belle in Amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!