Live cooking op de Vecht

Live cooking aan boord

Pak een etentje met relaties eens een keer heel anders aan. Ontvang uw gasten niet in een restaurant, maar op een van onze stijlvolle salonboten. En nodig ook een chef kok uit, die ter plekke de heerlijkste gerechten voor u maakt. Bon voyage et bon appétit!

Een compleet 3-gangen diner, op de boot bereid

Onze jarenlange samenwerking met het Amsterdamse toprestaurant Van de Kaart heeft geresulteerd in een uniek concept: live cooking aan boord. Tijdens een vaartocht op de rivier de Vecht komt een top chef voor u koken. Op een van onze drie grote salonboten, Belle van Zuylen, Dame van Amstel of Adeline, bereidt hij een compleet 3-gangen diner voor u. Zo uit de keuken op tafel, lekker en exclusief.
De chef kok schotelt u graag een van zijn favoriete gerechten voor, zoals in zoethout & basilicum gemarineerde zalm met krabsalade, soya-yuzu vinaigrette en crème van doperwten, of gegrilde Black Angus steak.

Menukeuze

Heeft u voor uw live cooking aan boord speciale culinaire wensen? Wilt u een diner met een thema, of georiënteerd op een bepaalde keuken? Met onze chef kok kunt u alle kanten op. Hij zet zijn fantasie en zijn vakmanschap graag voor u in.

 

Programma Live cooking aan boord

 • 18:00 uur
  Ontvangst aan boord met een welkomstdrankje naar keuze. Als de salonboot vaart, serveert de bemanning luxe borrelhapjes. Ondertussen begint de chef met zijn kookkunsten.
 • 19:00 uur
  Het voorgerecht wordt geserveerd.
 • 20:00 uur
  De chef presenteert het hoofdgerecht.
 • 21.00 uur
  Tijd voor het nagerecht, gevolgd door koffie en thee.
 • 22:00 uur
  Einde van het programma, u bent weer terug op de plek van vertrek.

 

Live cooking aan boord
Bloemen aan boord
Open boot diner

Live Cooking

Het arrangement Live cooking aan boord duurt circa 4 uur en is mogelijk voor groepen vanaf 25 personen. Wilt u met een kleinere groep varen en dineren? Neem dan even contact op voor de prijs per persoon.

Arrangementsprijs p.p.

De prijs indicatie p.p. van dit arrangement is bij:

 • 25-35 personen: € 159,-
 • 36-55 personen: € 139,-

 

Inclusief

Deze prijs is indicatief en afhankelijk van uw wensen.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!