Emma

Geruisloos en emissie vrij varen

Deze prachtige salonboot is de kleinste salonboot van Rederij Belle. Zij is in 1913 gebouwd bij scheepswerf Tiebout aan de Amstel. Enkele jaren geleden is de salonboot volledig gerestaureerd met de luxe en grandeur van de jaren ’20. Glanzend mahonie hout, geslepen glas en originele Art Deco-details sieren het interieur. De kuiptent kan geheel open, evenals het zonnedak en biedt ruimte aan 10 tot 20 personen. In april 2011 werd de salonboot door Rederij Belle in gebruik genomen en gedoopt tot ‘Emma’. Inmiddels is zij volledig elektrisch gemaakt en vaart fluisterstil en volledig emissievrij.

Elk seizoen

Met onze Emma kunt u een prachtige vaartocht maken over de Amstel en de Amsterdamse grachten. Een vaartocht is mogelijk in elk seizoen en bij elk weertype. Bij mooi, warm weer kunnen we een gedeelte van het schip openen, zodat u van de frisse vaarwind geniet. Bij wat kouder weer zit u tijdens de vaartocht lekker droog en warm, de salonboot is goed verwarmd door middel van warmte panelen. De Emma biedt u een intieme omgeving voor uw trouwfeest op een bootbedrijfsuitje of zelfs als partyboot of uitvaartboot in Amsterdam. Zo zit u met een vaartocht met de salonboot Emma altijd goed!

Bekijk de Emma

Emma

Plattegrond Salonboot Emma

Boekingsinformatie

Tijden

De tijden van de vaartocht met de salonboot Emma zijn geheel naar uw wens aan te passen. Zo kunt u een middagtocht met een High Tea maken of een mooie avond over De amsterdamse grachten of de Amstel. U kunt uw vaartocht ook combineren met een diner aan boord van de salonboot of een running diner langs uitstekende restaurants in de Amsterdamse grachten. Beperkingen zijn er eigenlijk niet, mogelijkheden volop!

Emma (4 tot 20 personen)

Thuishaven: AmsterdamVaargebied:
Amsterdam
Eerste 2 uur€595,00
Ieder volgend uur€250,00
Bediening per uur€36,50 (optioneel bij borrel standaard bij diner)
Overvaarkosten per uur€95,00

Overige kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, toeristenbelasting, reserveringskosten, in-/uitcateren, en exclusief BTW. Bijkomende kosten zijn de kosten voor de catering en de bediening. Meer informatie over de mogelijkheden voor de catering en de bediening vindt u op onze cateringpagina.

Opstapplaatsen

De standaard opstapplaats van de salonboot Emma is in het centrum van Amsterdam. Er zijn tal van opstapplaatsen mogelijk, zoals Ouderkerk, nes a/s Amstel of Uithoorn, of bij een van de vele restaurants en hotels aan de Amstel

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een vaartocht met salonboot Emma? Bel ons op nummer 0294–261433 (tijdens kantooruren) of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de bijzondere dag die jullie ons hebben bezorgd. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt. Ook de presentatie van alle hapjes en het buffet was erg fraai. Uitsluitend complimenten!!! Het is voor ons een onvergetelijke dag geworden.

Edfirst design en reclame

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

De zomer is weer voorbij. Het Tax Center van Nyenrode Business Universiteit kan terugkijken op de geslaagde tweedaagse Summercourse. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. De eerste avond van elke cursus werd daarom op informele wijze voortgezet met een vaartocht over de Amstel, met ‘de Dame van Amstel’. De ontvangst op het schip, door de kapitein, was telkens zeer hartelijk. In de ruime, sfeervolle boot werd volop gediscussieerd en bijgepraat met bekenden onder het genot van een vriendelijk geserveerd drankje. Ook het uitgebreide Indisch buffet smaakte de deelnemers prima! De vlotte organisatie van de tochten heeft zeker bijgedragen aan de plezierige ervaring van zowel deelnemers als Tax Center medewerkers.

Nyenrode Business Universiteit

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!

Paula Romein