Blog over exclusief varen

Nieuwe luister voor ‘Dame van Amstel’


Ons kent ons; gelukkig hoeven wij u niet uit te leggen wie de ‘Dame van Amstel’ is. Misschien heeft u al eens gevaren in deze fraaie dame,  voor een luxe vaartocht over Amstel en Vecht. Het is een van de vier klassieke salonboten van onze rederij. De ‘Dame’ is onze grootste, en de grootste van Amsterdam.

En nu ook onze fraaiste! Afgelopen maanden hebben we het interieur vernieuwd. Gebleven is de authentieke glanzend mahonie lambrisering. Binnengeloodst is het nieuwe meubilair en de aangename kussens. Interior designer Myrthe Stam van Co van der Horst (Amstelveen Design Village) tekende voor de refit. Uitgangspunt: het behouden van de klassieke waarden en deze voorzien van een high-end styling.

De stoelen bijvoorbeeld zijn een interpretatie van de klassieke bistrostoel. Heerlijk ontspannen zitten. Voor de stoffering zijn stoffen gebruikt met een klassiek bloemmotief. Het totale interieur heeft een nieuwe dynamiek.

Co van der Horst
Meer dan 110 jaar ervaring, vakmanschap en de passie van het familiebedrijf bepalen het karakter van Co van der Horst. Overgrootvader Co van der Horst begon in 1905 in huishoudtextiel. De inmiddels 4e generatie staat nu aan het roer van het Amstelveen Design Village. Co van der Horst is anno nu hofleverancier en is verbonden met bekende designnamen en exclusieve nichemerken.

Zie ook: www.covanderhorst.nl

 



Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen