Vaarroutes Loosdrechtse Plassen

Salonboot Loosdrecht & Loosdrechtse Plassen

Vaarroutes

Onze salonboten Emma (20 personen) en Dame van Amstel (80 personen) varen beide regelmatig op de Loosdrechtse Plassen. Met deze mooie schepen kunt u afwisselende tochten maken door de nauwe vaarten en langs de vele eilandjes. Het gebied bestaat uit meerdere plassen, zoals de Loenderveense Plas, de Wijde Blik en Vuntus, die met elkaar verbonden zijn. Er is dus alle gelegenheid om een eigen vaarroute samen te stellen. Via de Mijndense Sluis komt u op de rivier de Vecht, waardoor u nog veel meer mogelijkheden heeft. Een rondje varen langs de oevers met villa’s en jachthavens? Of juist kris kras over de plas? U mag het zeggen.

Vaarroute Loosdrechtse Plassen

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway