Borrelboot op de Loosdrechtse Plassen

Borrelen op de Loosdrechtse Plassen

Is het niet weer eens tijd om er met uw collega’s of relaties even helemaal ‘uit’ te zijn? Het kantoor of bedrijf even te vergeten en alleen maar te genieten? Maak met uw eigen borrelboot een vaartocht op de Loosdrechtse Plassen. Succes verzekerd!

Sfeer en gezelligheid

Bedrijfsuitje, personeelsdag of relatie-ontvangst: een vaartocht verleent er iets bijzonders aan. Het schip is mooi, de verzorging uitstekend en de sfeer is er al vanaf de eerste stap aan boord.
Onze salonboot neemt u als borrelboot graag mee op de Loosdrechtse Plassen. De bediening let er op dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt, met een uitgebreid borrelgarnituur en onbeperkt koffie, thee, fris, bier en wijn. Heeft u speciale wensen op het gebied van de catering? Misschien een campagnetoost op een prima resultaat? Of een visbuffet voor de liefhebbers? We maken het voor u in orde.

 

lunch aan boord

Kies uw decor

De borrelboot vaart op de Loosdrechtse Plassen waar u wilt. We kunnen de stille natuur opzoeken. Tussen alle andere watersporters varen. Of de oevers volgen, langs villa’s en jachthavens. Net wat u en uw gezelschap het beste bevalt.

Alleen varen of meer?

Er zijn meerdere geschikte plekken aan de Loosdrechtse Plassen om aan boord van de borrelboot te gaan, met voldoende parkeerruimte. De vaste vaartijd is twee uur, maar langer kan natuurlijk ook.
Uw vaartocht met de borrelboot is ook goed in te passen in een breder programma. Hij vormt bijvoorbeeld een mooie afsluiting van een vergaderen. Of de aanloopje naar een gezamenlijk diner: langs de Loosdrechtse Plassen zijn diverse restaurants van naam gevestigd.
Wij beschikken over vier salonboten, met een capaciteit van respectievelijk 20, 35, 50 en 80 personen. U kunt dus flink wat mensen uitnodigen.

Prijzen

De prijs van het arrangement Borrelboot op de Loosdrechtse Plassen is vanaf € 42,50 p.p. U kunt ook een borrelboot reserveren voor een vaartocht op de Vecht of Amsterdam.

 

Rustig varen in Amsterdam
Boot huren Amsterdam
Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen
Champagne aan boord

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!