Rondvaart Loosdrechtse Plassen

Rondvaart over de Loosdrechtse Plassen

Oud-Loosdrecht, dé watersportplaats van Midden-Nederland, is een prima startpunt voor een vaartocht over de plassen. Waar u precies gaat varen, waarlangs en hoe lang, dat bepaalt u helemaal zelf. Zeg maar wat u wilt, wij zorgen er voor.

Rustig rondvaren of actief zijn?

De Loosdrechtse Plassen, vijf in totaal, bieden een mooi decor voor een gevarieerde vaartocht. U vindt in dit uitgebreide gebied alles voor een geslaagd dagje varen, van gezellige watersportdrukte tot verstilde natuur. Wilt u met uw gezelschap ook nog iets sportiefs ondernemen? Onze salonboot kan u afzetten bij een jachthaven waar kano’s klaar liggen voor een korte tocht. Of op een plek aan de wal, voor een wandeling door het veenplassengebied over historische wandelpaden. Als u weer aan boord teruggekeerd bent, gaat uw rondvaart over de Loosdrechtse Plassen verder. En natuurlijk zorgen wij de hele vaartocht voor de inwendige mens, met een eersteklas catering.

Salonboot & Partyboot in Amsterdam voor een mooi feestje

Wie wilt u allemaal uitnodigen?

Gaat u met 20 man een rondvaart op de Loosdrechtse Plassen maken? Of denkt u eerder aan een groter gezelschap? Rederij Belle heeft vier verschillende salonboten voor u, met een capaciteit van 20 tot 80 personen. Als het nodig is, kunnen er zelfs twee salonboten tegelijk opvaren.

Te zien op de Loosdrechtse Plassen

Vanuit de verschillende opstappunten kunt meerdere routes varen. Dankzij een verbinding met de Vecht kunt u uw rondvaart over de Loosdrechtse Plassen ook beginnen in bijvoorbeeld Loenen of Breukelen. Er is aan de plassen een aantal plekken waar u zeker even naar toe moet varen.

  • Muyenveld, het gebied waar de schitterendste villa’s van de omgeving zijn gebouwd.
  • De Kievitsbuurten, twee grote legakkergebieden in het zuidwesten van de Loosdrechtse Plassen, met langwerpige eilandjes en nauwe kanalen.
  • De Breukeleveense Plas of Stille Plas, waar zich een kolonie purperreigers heeft gevestigd.
  • De Kalverstraat, een van de drukst bevaarde routes.

 

Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen

Prijzen

Voor een vaartocht op de Loosdrechtse Plassen bedraagt de scheepshuur voor onze kleinste salonboot, de Emma, € 550,-. De kosten van catering, drankjes en bediening zijn afhankelijk van het aantal personen. De Emma is geschikt voor maximaal 20 personen. We maken graag een offerte op maat voor u, neem even contact op.

Salonboot & Partyboot in Amsterdam voor een mooi feestje

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen