Lunchen op een boot op de Amstel

Aan boord is het beter

Zakelijke lunch? Kom aan boord! Dan smaakt alles net even beter, is de sfeer net even gezelliger. Onze stijlvolle salonboot neemt uw gezelschap mee op een ontspannende tocht over de mooie rivier de Amstel. Dat is misschien wel heel welkom na een ochtend vergaderen.

 

Kies uw combinatie

Een vaartocht op de Amstel is een ideale manier om uw relaties de schoonheid van Amsterdam en omgeving te laten zien. Tegelijkertijd biedt u ze een uitstekende ontvangst en een perfecte lunch. Het arrangement Lunchen op een boot op de Amstel kan ook heel goed in een breder dagprogramma ingepast worden.
Wat dacht u bijvoorbeeld van ’s ochtends vergaderen op een locatie aan de wal, met de salonboot opgehaald worden voor de lunch, dan een varende nabespreking, gevolgd door een borrel aan boord en als eindbestemming een eersteklas restaurant voor een afsluitend diner? Zo zijn er nog veel meer combinaties te bedenken. Dat doen we dan ook graag voor u!

 

Vergaderen op een boot

Waar stapt u op?

De Amstel stroomt van Uithoorn tot in hartje Amsterdam. Er zijn langs de 31 kilometer lange rivier tal van mooie opstapplekken te vinden. Uw vaartocht met lunch op de Amstel kan dan ook net zo lang duren als u maar wilt.

Programma lunchen op een boot op de Amstel

 • 12:00 uur
  Ontvangst aan boord van de salonboot. De kapitein vertelt u over de te varen route en gooit de trossen los. Uw vaartocht is begonnen.
 • 12:30 uur
  U geniet van een heerlijk lunchbuffet, bijvoorbeeld met verschillende belegde broodjes, boerensandwiches en groene salades. Een andere lunch kan ook, informeer even naar de mogelijkheden. Ondertussen glijdt u rustig voort over de kronkelende Amstel, door een groen en weids landschap.
 • 14:00 uur
  Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.

 

lunch aan boord

Prijzen

Het arrangement Lunchen op een boot op de Amstel duurt ca. twee uur. Het begin- en eindpunt van de vaartocht zijn in overleg met u te bepalen. De prijs per persoon voor dit arrangement is bij

 • 10-20 personen € 69,-
 • 21-40 personen € 65,-
 • 41-65 personen € 52,-

Deze prijs is inclusief lunchbuffet, drankjes aan boord, bediening, scheepshuur en BTW.

Lunchen op een boot
High Tea aan boord
Catering op een boot
Dineren in Amsterdam
lunch aan boord

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!