Catering

Catering-mogelijkheden

Hieronder ziet u een overzicht van ons cateringaanbod. U vindt er ideeën voor een feestelijke ontvangst aan boord, een voedzame lunch of een uitgebreid borrelgarnituur. Ook kunt u aan boord van onze schepen uitstekend dineren in een sfeervolle en unieke omgeving! Vindt u in deze lijst niet wat u zoekt, neemt u dan alsnog contact met ons op. Op verzoek leveren wij ook catering geheel op maat.

  • Ontvangst aan boord (alles huisgemaakt)

    Koffie/thee met:
    Mini Muffins en brownies – € 4,25

    Huisgemaakt appelgebak – € 5,50
    Citroen-cheesecake – € 5,50
    Carrotcake – € 5,50

    Tot 40 personen keuze uit 2 soorten
    Vanaf 40 personen keuze uit 3 soorten

    Koffie etagère:
    Mini muffins / mini brownies / mini plaatkoek / chocoladetruffels / koekjes – € 6,50
    Bruidstaart – € 7,50

  • Lunch

    Lunch mini’s: assortiment (5 pp) van harde en zachte mini broodjes, mini sandwiches, mini wraps en bruschetta’s belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades: € 12,75

    • Runder carpaccio/pesto/pijnboompitjes/verse Parmezaanse kaas
    • Huisgemaakte zalmsalade met 3 kleuren paprika
    • Vitello Tonato, Tonijnsalade met kalfsvlees
    • Rosbief/truffelmayonaise
    • Ei truffel salade
    • Kip/avocado
    • Oude kaas/truffelmayonaise
    • Caprese, buffelmozzarella/ tomaat/pesto

    Hollandse lunch: € 14,75

    • Brabanderbol met divers Hollands beleg zoals rosbief, jonge kaas, eiersalade, boerenham met garnering
    • Mais oerbroodsandwich met boerderij kip, kaas, komkommer, tomaat, sla
    • Groene salade met gepofte tomaat, komkommer en huisgemaakte croutons

    Gezonde lunch: € 22,50

    • Biologische mini broodje belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades met bijpassende garnering
    • Vegetarische mini sandwich, brood van spinazie en tomaat met een vulling van buffelmozzarella, tomaat en verse pesto
    • Tartelette met gerookte zalm
    • Caesar salade, little gem, ei, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas en een traditionele dressing

    Biologische lunch: € 23,50

    • Assortiment biologische mini broodjes ( 2 pp) belegd met diverse luxe vleeswaren, kazen en salades en garnering
    • Biologische pompoensoep
    • Salade van zoete aardappel met peterselie en rode ui ( dressing apart mee leveren)
    • Halve wrap kipfilet, avocado, en pijnboompitjes
    • Gesneden biologische ciabatta en kruidenboter

    Soepen: € 4,50 p/p

    • Italiaanse tomatensoep
    • Groentesoep
    • Truffelsoep
    • Courgettesoep
    • Aspergesoep ( zomer)
    • Pompoensoep
    • Inclusief stokbrood en kruidenboter
    • Alle soepen zijn vegetarisch

    Uitgebreid lunch buffet: € 26,50

    • Huisgemaakte soep naar keuze met een huisgemaakte kaasstengel
    • Assortiment luxe zachte en harde mini broodjes ( 2pp)
    • Plateau diverse luxe kazen en vleeswaren
    • Assortiment mini sandwiches ( 2 pp) belegd met o.a. rosbief met truffelmayonaise, boerenham met mosterdmayonaise,
    • Kip met avocado
    • Diverse éénhapswraps ( 2 pp)belegd met diverse luxe salades als ei truffelsalade, tonijnsalade, zalmsalade
    • Stokbrood en kruidenboter
    • Huisgemaakte zoetigheden ( 1 pp) zoals kokosmakroon met witte chocolademousse, brownie, mango taartje
  • High Tea

    € 18,75

    • Assortiment van zachte en harde mini broodjes belegd met diverse kazen,vleeswaren en salades
    • Mini sandwiches belegd met diverse kaassoorten, vleeswaren en salades en garnering
    • Mini cheesecake
    • Mini brownie
    • Mini mango taartje
    • Scones met clotted cream, jam
    • bonbons
    • Diverse soorten thee
  • Borrelgarnituren

    Gemengde noten (p.p.): € 2,75

    Plateau Amsterdam, 60 stuks: € 47,50

    • Old Amsterdam / jonge kaas
    • Ossenworst / leverworst / grilworst
    • Amsterdamse uitjes, augurk en Amsterdamse mosterd

    Luxe plateau Vondel, 45 stuks: € 69,50

    • Steak tartaar met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
    • Tartaar van zeebaars met limoen en koriander
    • Éénhapswrap tonijnsalade met 3 kleuren paprika en kappertjes
    • Boerderij kip met een salsa van chili en bos ui
    • Crostini Capresé, tomaat, pesto en buffelmozzarella

    Luxe plateau Rembrandt, 45 stuks: € 69,50

    • Éénhaps wrap rosbief met truffelmayonaise
    • Kalfsrollade met tonijnmayonaise en kappertjes
    • Mousse van zalm met wasabi mayonaise en zalmeitjes
    • Lolly van roomkaas met Japanse notencrunch
    • Frittata van paddenstoelen met truffel en bosui
  • Buffetten

    Maaltijden in buffetvorm: € 17,50

    • Koud
    • Groene salade met komkommer, radijs, tomaat, huisgemaakte croutons, vers ei en een frisse dressing
    • Stokbrood en kruidenboter
    • Warm
    • Paella met groenten en kip ( ook vegetarisch te bestellen)
    • Lasagne met gerookte zalm en spinazie
    • Saté van kippendij met satésaus
    • Nasi Goreng
    • *Deze is alleen te bestellen vanaf 20 personen

    Italiaans buffet: € 25,50

    • Koud
    • Carpaccio salade, Rundercarpaccio, rucola, pesto, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
    • Salade Caprese. Tomaat, buffelmozzarella, basilicum, pesto
    • Stokbrood, pesto aioli en kruidenboter
    • Warm
    • Traditionele Lasagne
    • Tricolore pasta met gegrilde groenten en een romige saus van spinazie
    • Gegrilde zalm met een saus van schaal- en schelpdieren

    Royal Buffet: € 25,50

    • Koud
    • Salade met gerookte kip, avocado, komkommer en cherrytomaat
    • Pastasalade met gerookte zalm snippers, radijs, rode biet en crème fraiche
    • Stokbrood met kruidenboter
    • Warm
    • Paella met groenten, kip en zeevruchten ( ook vegetarisch of zonder vis verkrijgbaar)
    • Gebakken kabeljauw met een salsa van tomaat, rode ui en kappertjes
    • Ravioli met champignons en een romige truffelsaus
    • Roseval aardappeltjes uit de oven met haricoverts

    Frans Mediterraans buffet: € 25,50

    • Koud
    • Tonijnsalade met stukjes verse tonijn, haricot verts, rode ui, olijven aardappelen, en ei
    • Mediterraanse salade met zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, olijven, en brie
    • Stokbrood en kruidenboter
    • Warm
    • Provençaalse kip met courgette en tomaatjes
    • Stoofpotje met vis uit het seizoen en groenten
    • Vegetarische lasagne met brie
    • Bonne femme, mix van aardappelblokjes, rode ui, champignon en dragon

    Tapas buffet: € 25,50

    • Koud
    • Rolletje serranoham met mozzarella, basilicum en aceto balsamico
    • Koude tortilla van aardappel en courgette
    • Bruschetta met een tomatensalsa
    • Manchego kaas
    • Stukjes Spaanse worst en ham soorten
    • Olijven
    • Ciabatta met kruidenboter, aioli, pesto aioli, tapenade
    • Warm
    • Patatas Bravas, pittige aardappeltjes uit de oven met tomatensaus
    • Spaanse gehaktballetjes in een jus van truffel
    • Gemarineerde borrelpootjes ( kip) met knoflook en ketjap
    • Paddenstoelen in een knoflook olie

    Halal buffet: € 25,50

    • Koud
    • Tabouleh salade met tomaat, komkommer en mint
    • Ceasar Salade, little gem, verse eieren, huisgemaakte croutons, Parmezaanse kaas schilfers en traditionele dressing
    • Turks brood, kruidenboter, humus en baba ganoush
    • Warm
    • Gebakken zalm met een saus van saffraan
    • Gegrilde aubergine en courgette met een saus van tomaat
    • Gemarineerde kip met koriander en limoen
    • Aardappel gratin

    Oosters buffet: € 25,50

    • Stokjes kipsaté (3 pp)
    • Satésaus
    • Witte rijst
    • Bami Goreng
    • Gebakken Oosterse groenten met chilisaus
    • Rendang
    • Kroepoek, 3 kleuren
    • Atjar
    • Gebakken uitjes
    • Stokbrood en kruidenboter

    Stamppottenbuffet: € 25,50

    • Andijviestamppot
    • Stamppot Boerenkool
    • Hutspot
    • Huisgemaakte rundergehaktbal
    • Rookworst
    • Vleesjus
    • Kapucijners met spek
    • Piccalilly, zilveruitjes en mosterd

    Buffet Belle: € 29,50

    • Koud
    • Vitello Tonato, Kalfsrollade met huisgemaakte tonijnmayonaise en tonijnsaladeSalade van schilaardappel met rosbief en truffelmayonaise
    • Pasta salade
    • Tricolore pasta met pesto, pijnboompitjes en gegrilde groenten
    • Griekse salade met feta, rode ui, komkommer en tomaatStokbrood en ciabatta’s
    • Kruidenboter en tapenade
    • Warm
    • Malse kippendij in een Oosterse saus met sesam, paksoi en shiitake
    • Gebakken zeeduivel met gepofte tomaat in een saus van pesto
    • Aubergine tomaten schotel, gegratineerd met kaas
    • Gestoomde groentenmix van groenten uit het seizoen
    • Gebakken aardappeltjes uit de oven

    Biologisch buffet: € 33,50

    • Koud
    • Salade met geroosterde tomaat, sperziebonen en sesam dressing
    • Groene salade met gekookte pompoen blokjes, appel en aceto balsamico
    • Biologisch brood en kruidenboter
    • Warm
    • Biologische kippendij met piri piri saus en 3 kleuren paprika
    • Pasta met gewokte groenten en olijven tapenade
    • Gehaktballetjes in een tomaat aubergine saus
    • Witte rijst
    • Biologische groentenmix
  • 3 gangen diners

    Menu Loetje: € 47,50

    In samenwerking met Loetje aan ’t IJ en Ouderkerk aan de Amstel bieden wij u een menu met Amsterdamse eenvoud en eerlijkheid.
    We starten met een vistrio op toast. Gevolgd door verbluffend goede biefstuk drijvend in een heerlijk vette jus 200 gram perfect gebakken ossenhaas. Boterzacht is het vlees, precies genoeg rood zonder rauw te zijn. Uiteraard begeleid met patat en gemengde salade geen moeilijke dingen, gewoon kropsla en een klodder mayo bij de frites. Eet u liever vis? Dan serveren zij een tonijn steak en voor de vegetariërs een geitenkaas salade.
    Dit menu sluiten we af met een heerlijk simpel toetje van Chocolademousse.

    3 gangen diner a la carte: € 59,50

    Terwijl de boot door de grachten vaart krijgt u een menu kaart waaruit u een keuze kunt maken. Deze keuze wordt door de hostess doorgebeld naar het restaurant (Oscar’s) dat voor u aan de slag gaat. U hoeft dus niet voorafgaand aan de vaartocht de menukeuze bij uw gasten te verzamelen!
    Na verloop van tijd meert de schipper aan bij het restaurant en komen de gerechten warm en vers aan boord.

    Voorbeeldmenu

    Voorgerechten:

    • Combinatie van gegrilde Albacore-tonijn en huis gerookte zalm met salade rode biet, zoet zure groenten en kerrie mayonaise
    • Salade van gerookte runderribeye met knoflookcroutons, truffel crème en kruidensalade met appel-noten dressing
    • Terrine van feta kaas, tomaat, venkel en komkommer met olijven, gegrilde asperges en basilicum mayonaise

    Hoofdgerechten:

    • Gebakken Dorade en coquille met aardappelmousseline, sauce bouillabaisse en spinazie
    • Pepersteak met cognac roomsaus, doperwten, paddenstoelen en ovenaardappeltjes
    • Licht gerookte en getruffeerde Hollandse roomaardappels met mini artisjok, schorsenerenchips, koningsboleet en gremolata

    Desserts:

    • Mini citroentaart – mousse van pure chocolade – krokante meringue-frambozencoulis
    • Selectie van rijpe kazen met vijgenbrood
  • Desserts buffet

    Het dessertbuffet bestaat uit (2 pp ) een assortiment van huisgemaakte desserts: € 7,50

    • Huisgemaakte brownie met walnoten
    • Witte chocolademousse met een chocoschots
    • Tiramisu
    • Mango taartje met merengue en mint
    • Hamgop met limonchello
    • Bosvruchten taartje met
    • Merengue en aardbei

    We maken het dessert buffet op met slagroom, aardbeien, chocolaatjes en mint.

  • Uitgeserveerde diners

    Onze chef kok bereid heerlijk verse gerechten à la minute aan boord.

    3 gangen€65,00
    4 gangen€70,00
    5 gangen€75,00

    Inclusief wit ingedekte tafels, mini broodjes (2 pp), olie, zout, peper, pesto aioli, kruidenboter, tapenade.

    Leuke extra: € 3,50
    Handamuse, een amuse gemaakt op de handen van uw gasten

    Menu

    • Bordje Culinair, per persoon 3 kleine voorgerechtjes op 1 bord geserveerd Steak tartaar met truffelmayonaise, gebakken kwartelei en brioche broodje Bonbon van gerookte zalm gevuld met schaaldieren en appel Bruschetta Italiano, Tomatensalsa met rode ui en knoflook
    • Truffel Velouté (optie 4 gangen)
    • Gegrilde dorade, aubergine kaviaar met een saus van saffraan (optie 5 gangen)
    • Gebakken kabeljauw met risotto, kleuren paprika en antiboise
      OF
      Langzaam gegaard kalfsvlees met bonne femme (aardappelblokjes, rode ui, champignon en dragon) met een jus van steranijs
      OF
      Ravioli met champignons en een saus van jonge bladspinazie
    • Petit grand dessert, per persoon 3 luxe items op één bord geserveerd Bosvruchtentaartje met merengue en mint Witte chocolademousse met madeleine Stukje brownie met walnoten
  • Consumpties aan boord

    Vrije bar

    Vrije bar, dagdeel (1 uur): € 9,50
    Vrije bar, dagdeel (2 uur): € 16,00
    Vrije bar, dagdeel (3 uur): € 19,50
    Vrije bar, dagdeel (4 uur): € 21,50
    Vrije bar, dagdeel (5 uur): € 24,50
    Vrije bar, dagdeel (6 uur): € 28,00

    Op basis van nationaal assortiment.

    Drankjes per glas

    Espresso, cappuccino, koffie en thee: € 2,35
    Frisdranken: € 2,35
    Bier, vaasje van de tap: € 2,50
    Jenever, Berenburg, schipperbitter: € 4,00
    Martini, sherry en port :€ 4,95
    Buitenlands gedistilleerd: € 5,50
    Cognac V.S.O.P, Glenfiddich, Jack D: € 6,75
    Warme chocolademelk: € 2,75

    Wijnen per fles

    Huiswijnen: € 23,50

    Rood: Primitivo Sangiovese (Italie) 
    Wit: Pinot Grigio Santomé (Veneto)
    Rosé: Beauvignac Syrah Pommerol Languedoc (Spanje)

    Prosecco: € 29,50

    Champagne Pascal Deviliers Brut: € 62,50

    Op verzoek kunnen wij speciale wijnen voor u bestellen.

    Kurkengeld per fles

    Wijn: € 12,50
    Prosecco/methode champagne: € 17,50
    Champagne: € 22,50s

  • Wijnkaart

    Huiswijnen:

    Pinot Grigio Santomé (Veneto): € 23,50
    Rode wijn Primitivo Salento (Italië): € 23,50

    Rosé Syrah (Frankrijk): € 23,50

    Prosecco Bepin de Eto (Italië): € 29,95

    Champagne:

    Pascal Deviliers brut € 59,50

    Witte wijnen:

    Bouza do Rei Albariño 2014 (Rias Baixas): € 37,50
    Pouilly Fuissé Chardonnay Nadine Ferrand 2013 (Bourgogne): € 49,00
    Riesling Grand Cru Geisberg Domaine Kientzler 2013 (Elzas): € 59,50
    Meursault 1e Cru “les Caillerets” 2013 F.+ L. Pillot (Bourgogne): € 79,00

    Rosé wijnen:

    Chateau Henri Bonnaud Rosé CdP Sainte Victoire 2015 (Provence): € 34,50

    Rode wijnen:

    Bourgogne Pinot Noir 2013 F. + L. Pillot (Bourgogne): € 39,50
    Chateau la Croix Fourney Saint Emilion Grand Cru 2012 (Bordeaux): € 46,50
    Barolo DOCG Bussia 2009 Sylla Sebaste (Piemonte): € 79,00

    Kurkengeld per fles:

    Wijn: € 12,50
    Prosecco/methode champagne: € 17,50
    Champagne: € 22,50

  • De genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.
  • Reeds gedane bestellingen kunnen wij in aantal en samenstelling wijzigen tot uiterlijk 14 dagen vóór afvaart.
  • Meer dan 25 gasten, 2 hostesses.
  • Meer dan 50 gasten, 3 hostesses.
  • Hostess per uur € 34,50.
  • Direct meer weten of een specifieke vraag?

    Vragen formulier NL

    Links

    Rechts

    Bezig met versturen