Vaarroutes Vinkeveense Plassen

Vinkeveense Plassen

Vaarroutes

De Vinkeveense Plassen zijn ontstaan door turfwinning: het veen verdween en er bleven plassen over. De langgerekte eilanden in de plassen zijn de voormalige legakkers: daar werd het veen neergelegd om te drogen. Dwars door de Vinkeveense Plassen loopt nog de Baambrugse Zuwe, een weg die bij de ontginning gebruikt werd. Hij verdeelt het gebied in twee gedeelten. Je kunt daardoor varen op de Noordplas en de Zuidplas. Wil je allebei, dan moet je even door de brug. Rond de Vinkeveense Plassen zijn meerdere plekken om aan en van boord te gaan. Ze zijn goed te bereiken via rijksweg A2.

 

 

Salonboot & Partyboot in Amsterdam voor een mooi feestje

Vaartocht op de Vinkeveense plassen

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway