Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen

Lunchen op een boot op de Vinkeveense Plassen

Goed gastheerschap

Uw relaties verdienen uw aandacht. Geef ze die dan ook. Bijvoorbeeld met een lunch op de Vinkeveense Plassen, op een luxe salonboot. Ze zullen het zeker waarderen!

Een geslaagde vaartocht

Op maar een kort stukje rijden van zowel Amsterdam als Utrecht liggen de Vinkeveense Plassen. Voor een lunch met uw relaties op een boot is dit uitgestrekte watergebied de perfecte entourage. Uitzicht, een stijlvolle salonboot en een ervaren en gastvrije bediening: alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf op het water zijn aanwezig.
De lunch kan geheel naar uw wens verzorgd worden, van broodjes, salades en fruit tot een uitgebreid buffet. Misschien, nu toch op het water bent, wel een aantal visspecialiteiten? Als uw zakenlunch deel uitmaakt van een breder dagprogramma, denken we graag met u mee over de juiste inpassing.

Vergaderen op een boot

Uw vaarroute

Als u op de Vinkeveense Plassen op een boot gaat lunchen, komt u zowel natuur als watersport tegen. Er is alle ruimte om een eigen vaarroute route uit te stippelen. Zegt u maar waarheen, de kapitein brengt u er.

Hoe ziet uw lunch er uit?

Uw lunch op een boot op de Vinkeveense Plassen kunnen wij geheel naar uw wens verzorgen. We geven u graag een voorbeeld.

 • 12:00 uur
  U gaat aan boord van de salonboot. De kapitein houdt zijn welkomstwoord, daarna gooit hij de trossen los en vaart hij de Vinkeveense Plassen op.
 • 12:30 uur
  Onze bemanning serveert het lunchbuffet. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit verschillende belegde broodjes, boerensandwiches en groene salades. Ondertussen bent u omringd door golven, eilandjes en wuivende rietkragen.
 • 14:00 uur
  Einde van het arrangement, u bent weer terug op de plek van vertrek.
lunch aan boord

Prijzen

De standaard duur van het arrangement lunchen op een boot op de Vinkeveense Passen is ca. twee uur. Begin- en eindpunt van de vaartocht zijn in overleg met u te bepalen. De prijs per persoon voor bovenstaand arrangement is bij

 • 10-20 personen € 69,-
 • 21-40 personen € 65,-
 • 41-65 personen € 52,-

Deze prijs is inclusief lunchbuffet, drankjes aan boord, bediening, scheepshuur en BTW.

 

Lunchen op een boot
High Tea aan boord
Catering op een boot
Boot huren Amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen