Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen

Bedrijfsuitje op een boot op de Vinkeveense Plassen

Met z’n allen varen

Toe aan een ander bedrijfsuitje? Ga het water op! Een van onze luxe salonboten neemt u mee over de Vinkeveens Plassen voor een vaartocht en alles wat daar maar bij komt kijken. Welkom aan boord!

 

U bepaalt de route

Geheel verzorgd met uw medewerkers het water op, dat is een prima idee voor een bedrijfsuitje. U maakt een mooie vaartocht, die zich ook goed in laat passen in een dagprogramma. Bijvoorbeeld met het thema watersport.

Er liggen rond de plassen verschillende havens waar u terecht kunt voor de meest uiteenlopende activiteiten, van zeilen, roeien en kajakken tot surfen en suppen. Maar kiezen voor alleen lekker rondvaren kan natuurlijk ook. Of misschien weet u wel een leuke bestemming op de wal. Hoe dan ook: onze bemanning zorgt er voor dat uw bedrijfsuitje op een boot op de Vinkeveense Plassen een groot succes wordt.

Voor elk gezelschap

Rederij Belle beschikt over vier salonboten. Ze zijn alle vier even stijlvol en mooi ingericht, maar hun capaciteit verschilt. De kleinste biedt ruimte aan maximaal 20 personen, de grootste kan tot 80 gasten aan boord hebben.

Actief zijn en uitrusten

Voor een bedrijfsuitje op een boot op de Vinkeveense Plassen zijn er tal van mogelijkheden. Hieronder ziet u een voorbeeldprogramma, net zo kunnen we voor u een programma op maat samenstellen. Neem even contact op, we horen graag welke ideeën u heeft.

 • 11.00
  Aankomst aan boord. Koffie en thee staan al voor u klaar. We varen de plassen op.
 • 12.00
  Wij serveren een lunchbuffet.
 • 13.30
  De salonboot brengt uw gasten naar de locatie (of locaties) waar zij een watersportactiviteit gaan ondernemen.
 • 16.00
  Alle gasten worden weer opgehaald bij de locatie(s). Aan boord is het tijd voor een borrel met een hapje.
 • 18.00
  De salonboot vaart naar een restaurant waar de avond voortgezet zal worden.
Salonboot & Partyboot in Amsterdam voor een mooi feestje

Prijzen

We kunnen de duur van uw bedrijfsuitje met een boot op de Vinkeveense Plassen in overleg bepalen. Een indicatie van de prijs per persoon is € 65,- bij drie uur varen.

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen