Zakelijk varen in stijl op de Vinkeveense Plassen

Arrangementen

Even weg van het kantoor, de lift, de kantine en de kopieermachine? Houd uw voortgangsoverleg, presentatie of maandelijkse borrel dan eens in een heel andere omgeving: stap aan boord van een van onze luxe salonboten voor een vaartocht over de Vinkeveens Plassen. Hoe we varen, waar naar toe en hoe lang, dat bepaalt u zelf. Wilt u uw collega’s of relaties een prima lunch aanbieden? Of de werkdag beëindigen met een excellent diner? Ook dat kan. We bieden zelfs live cooking: onze eigen chef-kok bereidt alle maaltijden aan boord. Verser en lekkerder kan het niet. Zo wordt zaken doen een bijzonder aangename bezigheid.

Bedrijfsuitje op een boot op de Vinkeveense Plassen

Lunchen op een boot op de Vinkeveense Plassen

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Mede dankzij rederij Belle kunnen wij terugkijken op een bijzonder mooie dag.Onze complimenten voor de medewerkers van de rederij, zij zijn niet alleen bijzonder vriendelijk maar ook heel professioneel.De catering was top, elke ronde met hapjes was genieten.Schipper Mario heeft de kinderen onwijs leuk betrokken bij de vaartocht.
Kortom: super!Hartelijk dank namens Marco & Marja

Bruiloft Marco & Marja

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway