Met een borrelboot op de Vinkeveense Plassen

Uw eigen plekje op de Vinkeveense Plassen

Zin in een borreltje aan boord, terwijl het water tegen de boeg kabbelt? Maak een tochtje met een van onze salonboten op de Vinkeveense Plassen en ontdek hoe gezellig het kan zijn op uw eigen borrelboot!

Uw voorafje op het water

Een diner met vrienden en familie is iets om heel lang naar uit te kijken. Het is leuk om iedereen weer een keer zien, bij te praten, oude herinneringen op te halen en natuurlijk lekker te eten en veel plezier te hebben. Als u wilt kunt u dat langverwachte etentje nog iets extra’s mee geven, in de vorm van een ‘voorafje op het water’. Aan boord van uw eigen borrelboot op de Vinkeveense Plassen begint de voorpret alvast. U maakt een tocht van twee uur over de plassen en vaart uiteindelijk in stijl naar het restaurant aan de wal waar u gereserveerd heeft. U zou zelfs al aan boord uw keuze uit het menu kunnen maken!

Waar wilt u opstappen?  

Er zijn meerdere plekken aan de Vinkeveense Plassen waar uw borrelboot gasten aan boord kan nemen. Het is zelfs mogelijk om tijdens een rondje over de plassen steeds weer ergens anders een paar mensen op te laten stappen. Zo groeit uw gezelschap bij elke stop en wordt het steeds drukker en gezelliger.

Nog even nagenieten

Uw borrelboot op de Vinkeveense Plassen kan ook heel goed dienen als afsluiting van een actieve (of iets minder actieve) dag op het water. De plassen bieden volop mogelijkheden voor watersport, waaronder roeien, zeilen en waterskiën. Er zijn ook verschillende verhuurbedrijven te vinden.
De borrelboot is een zeer geschikte plek om na afloop te verzamelen en na te praten. Als iedereen aan boord is, gaan we voor twee uurtjes weer het water op. Onze salonboot zorgt voor een gemoedelijke sfeer, onze bediening voor een lekker drankje en hapje. Zo krijgt een mooie dag een mooi einde.

Salonboot & Partyboot in Amsterdam voor een mooi feestje

Prijzen

Varen met een borrelboot kan niet alleen op de Vinkeveens Plassen. Onze salonboten zijn ook beschikbaar in Amsterdam, de Vecht, Loosdrechtse Plassen en de Westeinderplassen. Het borrelboot arrangement bestaat uit een vaartocht van twee uur, inclusief borrelgarnituur en onbeperkt drankjes. De prijs per persoon is vanaf € 42,50.

Rustig varen in Amsterdam
lunch aan boord
Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen en Westeinderplassen
Boot huren Amsterdam

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen