Zeilboot huren Muiden

Lemsteraak huren in Muiden

Onze lemsteraak Grote Jager is een vorstelijk zeilschip die je kunt huren in Muiden. Een van de snelste lemsteraken van ons land. Ze zeilt als vanzelf en altijd in Koninklijke rust. Laat je vanuit de vesting Muiden meevoeren op een wolk van witte zeilen. Op weg naar een van de vele monumenten van het Markermeer. Beleef het. Voel het. Proef het. En geniet met volle teugen! Voor groepen tot 20 personen.

 

Management uitje of relatie dag?

Wanneer je een dag voor je relaties, personeel of management  wilt organiseren dan heb je duidelijke origineel is en niet al 100 keer door anderen gedaan is. Toch?

Wij hebben een idee. Neem ze mee het water op en ga zeilen met onze platbodem op het IJsselmeer. Verwen ze met lekker eten, drinken, de wind, de zon en de wolken. En mooi meegenomen: in de intieme setting van het zeilschip is er alle tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen.

 

Voorbeeld programma van een dag zeiljacht huren in Muiden

 

10:00 uur Ontvangst door de bemanning met koffie, thee en muffins en brownies. De schipper houdt een welkomstwoordje en vertelt kort wat over het schip.
10:30 uur De trossen gaan los voor uw zeiltocht. Onderweg passeert u  het Muiderslot en de Koninklijke Jachthaven van Muiden.
11:00 uur De zeilen worden gehesen. Als u dat leuk vindt dan kunt u helpen met zeilen hijsen, sturen en navigeren.
12:30 uur In de kuip wordt een heerlijke lunch naar keuze geserveerd.
13:00 uur Bij voldoende wind is het mogelijk een tussenstop te maken in Marken of Volendam voor een wandeling over ‘De Dijk’. Is er minder wind, dan kunt u een bezoek brengen aan het forteiland Pampus (onderdeel van de ‘Stelling van Amsterdam’).
15:00 uur Aan dek worden hapjes en drankjes uit de bar geserveerd.
17:00 uur Einde van een mooie zeildag. U bent weer terug in de haven van Muiden.

 

Boekingsinformatie

U kunt deze Zeilboot huren voor een hele dag,  dagdeel of avond, of 2 daagse reis (overnachten in hotel)

Ligplaats, route & gratis parkeren

Lemsteraak De Grote Jager heeft haar ligplaats bij jachtwerf Van Vliet in Muiden (voor navigatie: Zeestraat 48). U kunt als gast van de Grote Jager gratis parkeren op het terrein van de werf. Bij aankomst bij Zeestraat 48 te Muiden slaat u rechts af door de twee hekken, en nu bevind u zich op het parkeer terrein waar u uw auto kunt parkeren. Wanneer u nu rechtdoor loopt komt u direct bij de Grote Jager.

Dagdeel 4 uur              €  1250,-
Dag 7 uur                      €  1500,-
2 daagse                       €  3000,-

Overvaarkosten per uur € 100,-

Prijzen zijn inclusief schipper en matroos, ex btw.

 

 

 

Arrangementen

Een sportieve zeilstrijd

Zelf het spektakel en de sensatie van een heuse echte zeilwedstrijd meemaken. De strategie bepalen, samenwerken en natuurlijk de concurrentie voor blijven. Zeilen met lemsteraken is een prachtig event om uw relaties of uw personeel mee te verwennen!

Meer informatie

Een lemsteraak huren voor een dag zeilen

Aalscholvers die over het water schieten. Zeiltjes en een vuurtoren in de verte. En nog een hele dag voor u. Welkom aan boord van onze lemsteraak. Geniet en kom tot rust.

Meer informatie

Een middag zeilen op een lemsteraak

U wilt er even tussenuit met kennissen of collega’s. Een stukje zeilen bijvoorbeeld. Maar een hele dag, dat is misschien wat lang… Dan maakt u toch een mooie middagtocht?

Meer informatie

Een avondtocht zeilen met een lemsteraak

Samen het water op. De frisse wind door je haren, een drankje in je hand en dan de zon in de zee zien zakken. Het is de perfecte afsluiter van een dag hard werken.

Meer informatie

Zeilen naar Pampus

Het mysterieuze forteiland Pampus heeft een grote aantrekkingskracht op wie er maar iets over gezien of gelezen heeft. Een bezoek is een absolute aanrader. Vaart u er naar toe met een originele lemsteraak, dan wordt het helemaal een belevenis. Hijs de zeilen, op naar Pampus!

Meer informatie

Teambuilding op een lemsteraak

Op een boot is alles anders. Tijd telt al snel niet meer mee. De horizon wekt de nieuwsgierigheid. Het gaat niet meer om waar je vandaan komt, alleen nog om waar je heen wilt. Maar het allerbelangrijkste is het moment. Hoe staat de wind? Hoe is het water? En wat kunnen we doen om daar het maximale uit te halen?

Meer informatie

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen