Blog over exclusief varen

champagne toren

Rederij Belle journaal januari 2021


Nog even volhouden!

We mogen bijna weer, het nieuwe jaar is goed begonnen. De eerste prik is gezet en daarmee zijn we weer op weg naar normaal. Heeft u er ook zo veel zin in? Iedereen weer zien en gezellig met elkaar te borrelen, te dineren, of lekker actief samen zeilen? Maak alvast plannen om er in het voorjaar op uit te gaan. Wat dacht u van de volgende arrangementen?

Roaring 20s succes

Roaring Twenties Party

Net als een eeuw geleden is het straks tijd om voluit te genieten van het leven. Aan elke pandemie komt een einde, en dan breekt een feestelijke tijd aan. Dus feest er op los met een echte ‘Great Gatsby party’ op stoomschip Succes in de Roaring Twenties 2.0. Beleef de grandeur van de jaren ‘20 vol rijkdom en champagne. Want als u straks weer samen mag komen met al uw vrienden, collega’s en familie, dan mag dit natuurlijk groots gevierd worden. Bekijk deze video eens voor meer inspiratie

Borrelboot op de Vecht

Bent u op zoek naar een iets minder uitbundige feestelijke bijeenkomst? Kies dan voor een luxe borrelvaartocht op de Vecht. In deze stijlvolle ambiance heeft u de kans om gezellig bij te praten, onder het genot van een hapje en drankje. De Vecht is in het voorjaar een prachtige rivier. De oevers zijn mooi groen en staan volop in bloei. Ook de dorpjes met romantische theekoepeltjes en vele landhuizen maken deel uit van deze mooie idyllische route. Liever een borrelvaartocht maken door de Amsterdamse grachten? Dat kan natuurlijk ook.

Weerzien op een zeilboot

Hoe fijn is het om wanneer u elkaar lange tijd niet gezien heeft, de eerste fysieke bijeenkomt in de frisse buitenlucht te houden? Kom een middag zeilen met uw collega’s. Met de wind in de haren en de zon op uw gezicht wordt het weerzien een echte beleving. Een bijzonder en actief uitje waarbij u en passant ontspannen bij kunt bijkletsen en de nieuwe tactieken voor de post-coronatijd kunt bespreken. U kunt het zeilen combineren met een heerlijke lunch of een borrel na afloop. Hoe dan ook, wordt het vast geslaagde middag!

Laat u inspireren door de weidsheid van het water

Of u nu kiest voor een salonboot op de Vecht of in Amsterdam, of juist
liever het open water van het Markermeer opgaat, zeilend of op de motor,
Rederij Belle regelt het perfect.

Neem contact met ons op voor een programma op maat.Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen