Met een borrelboot de Vecht op

Met een borrelboot varen op de Vecht

Wilt u geheel in stijl op weg naar uw diner in een restaurant? Nodig alle gasten dan uit voor een ‘voorafje’ op uw eigen borrelboot. Onze luxe salonboot biedt de juiste ambiance om even ontspannen met iedereen bij te praten.

Alle tijd voor gezelligheid

Een diner, hoe geslaagd ook – heeft toch vaak een klein nadeel: de vaste tafelschikking. Het gaat uiteraard allereerst om het genieten van lekkere gerechten, maar ook de gesprekken met tafelgenoten zijn belangrijk. Om er zeker van te zijn dat iedereen de kans krijgt om met iedereen te praten, hebben wij een mooie oplossing: de borrelboot. Hij vaart twee uur over de mooie rivier de Vecht: alle tijd om herinneringen op te halen, nieuws uit te wisselen en het met elkaar gezellig te hebben. U bent precies op tijd op de locatie waar u de avond voort zult zetten. Ondertussen zorgt onze gastvrije bemanning voor een klein hapje en een drankje aan boord.

Rustig varen in Amsterdam

Rondkijken vanaf de Vecht

Varen met een borrelboot op de Vecht is een waar genoegen. U komt door dorpjes die de rivier in tweeën deelt. U ziet uitgestrekte weiden en plassen, maar ook de schitterendste buitenhuizen en klassieke theekoepels. En u bent onder vrienden.

Waar naar toe en waar vandaan?

Uw vaarroute hangt uiteraard af van waar het restaurant van uw keuze zich bevindt. Daarnaast heeft u de keuze uit tal van opstapplaatsen langs de Vecht, van Maarssen tot Muiden. De standaard tijdsduur van een tocht met een borrelboot op de Vecht is twee uur, maar als uw combinatie van opstapplaats en bestemming meer tijd vraagt, dan is dat natuurlijk aan te passen. Mocht u nog op zoek zijn naar een prima restaurant, aan of dicht bij de Vecht: wij hebben een goed beeld van de culinaire mogelijkheden in de omgeving. Er zijn dan ook een paar gelegenheden die we u van harte kunnen aanbevelen.

Prijzen

De prijs van het Borrelboot Vecht arrangement is mogelijk vanaf € 55,- p.p. op basis van 20 personen. U kunt ook een borrelboot reserveren voor een vaartocht in Amsterdam of de Loosdrechtse Plassen.

Boot huren Amsterdam
lunch aan boord

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!