Blog over exclusief varen

Uitvaart per boot

Wie betaalt de uitvaart per boot? De uitvaartverzekering of uzelf?


De totale kosten van een uitvaartboot worden of per boot of per persoon afgerekend. Vraag naar de voorwaarden voor het afhuren van één of meerdere uitvaartboten bij onze klantenservice.

Een vraag die wij vraag krijgen is wie er uiteindelijk voor de uitvaart betaald. Is de rekening bestemd voor de nabestaanden of betaalt de verzekering de uitvaartboot?

Het antwoord hierop is als volgt: als u geld beschikbaar hebt vanuit uw uitvaartverzekering dan staat u in uw recht om dit geld op te vragen en te besteden voor welk uitvaartdoel u wenst. U kunt dus makkelijk het geld opvragen en de rederij naar keuze betalen voor de uitvaart.

U bent niet verplicht uw uitvaart via uw eigen verzekering af te sluiten. U mag te allen tijde uw eigen uitvaartonderneming kiezen en doen met het geld wat u wilt.

Wij hebben meerdere uitvaarten op onze salonboten georganiseerd en zorgen er in overleg met de begrafenisondernemer voor dat alles is orde is voor een bijzonder afscheid van uw dierbare.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de catering voor uw uitvaart. Wij hebben ruimschoots ervaring met het verzorgen van drank en voeding en stellen voor u een mooi pakket op maat samen.

Indien u alleen geïnteresseerd bent in een asverstrooiing op het water dan is dat ook mogelijk. Ook dit wordt vergoed door uw verzekering. Neem hierover contact op met onze klantenservice.

 Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen