0294 – 261433

Blog

Blijf op de hoogte!

Wij varen weer!

Het is weer mogelijk om een vaartocht te boeken! Ga er dus op uit met uw vrienden, familie of collega’s. Of u nu kiest voor een luxe salonboot op de Amsterdamse grachten en het IJ óf voor een indrukwekkend stoomschip of zeilschip op het Markermeer; we heten u graag weer welkom  aan boord!

Uitgelicht: een sportief buitenevenement

zeilen

Samen met de Lemsteraken Sensatie organiseren wij een speciaal programma voor grotere groepen: een Lemsteraken Regatta vanuit Muiden. Een actief en uitstootvrij programma waarbij teambuilding wordt gecombineerd met netwerken en gezelligheid. De groep wordt onderverdeeld in teams die, ieder vanaf hun ‘eigen schip’, de strijd met elkaar aan zullen gaan. Op deze manier kan iedereen ingewijd worden in de wereld van het wedstrijdzeilen. Zeilervaring is niet nodig want er is een ervaren bemanning aan boord. En dat netwerken en die gezelligheid? Dat gebeurt natuurlijk ná de wedstrijd, wanneer we samenkomen voor de sterke verhalen, de prijsuitreiking en de gezamenlijke borrel (of bbq).

Meer weten? Neem contact op.

 

Over glanzende schepen en laklagen

salonboot op de werf

Elke winter pakken we het onderhoud van onze schepen groots aan.  Dit keer wel heel rigoureus: de afgelopen 4 maanden hebben we onze lemsteraak Grote Jager binnen gezet, hoog en droog op de werf in Zaandam. Werkelijk alles werd aangepakt; nieuw sanitair, een revisie van de schroef en het interieur en exterieur zijn geschilderd. Al het houtwerk is inmiddels wel 10 keer gelakt. Dat is nu bijna klaar. Daarna volgen de salonboten, die één voor één de helling op gaan. Ze worden verwend met meerdere vette glanzende laklagen en van onder tot boven gecontroleerd. Dat geeft ons de garantie van een seizoen lang probleemloos varen.  Geen zorgen, we plannen het zó in dat er altijd  salonboten beschikbaar blijven voor uw vaartocht.

Vraag een offerte aan

Inhoudsopgave