Stoomschip Succes

Stoomschip Succes

Toen de Succes in 1897 gebouwd werd, was zij een van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later, is het Neerlands oudste nog varende stoomschip. Een toonbeeld van Hollands glorie. Een prachtlocatie voor grote en kleine bijeenkomsten, particulier en zakelijk. En een paar weken per jaar ook de mooiste pakjesboot van Sinterklaas!

Beleef de Grandeur van de jaren ’20

De Succes is volledig ingericht in de stijl van de luxueuze passagiersschepen uit het begin van de 20e eeuw, met lederen banken, teak, koper, kristal en veel art deco details. Varen in stijl is het motto.

Het stoomschip beschikt over twee in 19e-eeuwse stijl ingerichte salons en biedt daarmee ruimte aan 150 gasten. De intieme bovensalon heeft een lederen rondzit met captain’s table en eigen bar. Zo’n 40 personen kunnen hier genieten van een prachtig uitzicht. Bij mooi weer lonken de zitbanken van het zonnedek. De salon beneden biedt plaats aan ruim 80 personen en heeft een bar en een dansvloer. Grote ramen zorgen ook hier voor een mooi zicht op de omgeving. Op dit dek bevinden zich tevens de keuken, de garderobe en de toiletten.

Alle moderne faciliteiten

Naast het nostalgische interieur en de authentieke uitrusting voor een echte stoomvaart, is deze fraaie stomer ook voorzien van dieselmotor, boegschroef, stroomgeneratoren, moderne navigatiemiddelen, centrale verwarming en airconditioning. U kunt er vanop aan dat u in alle seizoenen en onder alle weersomstandigheden veilig en comfortabel ‘stoom kunt afblazen’!

Ook voor feesten, presentaties en trainingen is de Succes uitstekend uitgerust, met onder meer een antieke vleugel, een geluidsinstallatie met microfoons, een muziekcomputer met tienduizenden titels in alle genres en audiovisuele middelen als een beamer met projectiescherm.

Kom aan boord voor een Succesvol evenement

Inrichting en comfort maken de Succes tot hét partyschip voor elk evenement. Bruiloft, bedrijfsuitje, verjaardag of jubileum: uw feest is bij ons in goede handen. De keukenbrigade verwent u daarbij graag met catering op maat, van eenvoudige lunch en borrelhapje tot taart met champagne en een compleet driegangendiner.

Met haar nostalgische en romantische uitstraling is de Succes het perfecte decor voor televisie- en filmopnamen. Het schip kan ook goed dienst doen als (mobiele) showroom voor productpresentaties. De herkenbare klanken van de Calliope, Europa’s grootste stoomorgel, zorgen er voor dat de Succes op elk evenement de publiekstrekker is.

Zie ginds komt de stoomboot…

In haar lange bestaan heeft de Succes talloze malen gediend als pakjesboot van Sint Nicolaas. Landelijke bekendheid kwam in 1993, bij de intocht in Ravenstein.

Sindsdien zijn er vele sinterklaas intochten mee gevaren en heeft de pakjesboot bij commercials en speelfilms een prominente rol gespeelt, zoals bij de film “Pak van mijn hart”.

De Goedheiligman, Amerigo en alle pieten (inclusief de zeurpiet) zijn altijd weer blij om mee te varen met deze stoomboot. Wilt u de Succes en haar beroemde stoomorgel inzetten bij uw Sinterklaasintocht? Maak dan tijdig een reservering!

Neem een kijkje

Boekingsinformatie

Overige Kosten

De genoemde huurprijzen zijn inclusief kapitein, matroos, toeristenbelasting en in-/uitcateren,  exclusief BTW. Bijkomende kosten voor de catering en de bediening.

Meer informatie voor de catering en de bediening vindt u op ons cateringoverzicht.

Opstapplaatsen

De ligplaats van het stoomschip Succes is Diemen, maar het is ook mogelijk om op een andere plaats op- of afstappen.

Overvaarkosten naar ander vertrekhaven v.a  € 175,00 per uur. Er zijn veel mogelijkheden, zoals nabij Centraal Station Amsterdam, Amsterdam Noord, Zaandam, Muiden, Rotterdam etc.

Stoomschip Succes (150 personen)

Vaargebied: Amsterdamse wateren, Markermeer, heel Nederland
(overvaarkosten op aanvraag).

Starttarief  drie uur € 2.250,00
Ieder volgend uur € 375,00
Bediening per uur per medewerker € 35,50

Prijzen zijn exclusief BTW.

Arrangementen

Partyschip huren

Heeft u zin in een feestje? Dan hebben wij een mooie, varende locatie voor u: Stoomschip Succes. Een drijvend feestpaleis, met heel veel mogelijkheden. It’s party time!

Meer informatie

Partyboot

Een feestje op een boot, dat is een combinatie waar niet iedereen meteen aan denkt. Maar wie het eenmaal meegemaakt heeft, wil eigenlijk niet anders. Een locatie helemaal voor jezelf, de vrijheid, de ruimte om je heen… varen is één groot feest!

Meer informatie

Trouwen en receptie op een boot

Voor de mooiste dag van uw leven moet u eigenlijk ook het mooiste schip kiezen. Stoomschip Succes is een prachtige huwelijksboot met een fraaie accommodatie voor uw hele bruiloft: van ontvangst en plechtigheid tot receptie, diner en feestavond. Wat is daarop uw antwoord?

Meer informatie

Pakjesboot huren

De Sint komt uit Spanje. En hij komt met een stoomboot. Zo is het al honderdzeventig jaar en zo blijft het ook. Organiseert u zelf een Sinterklaasintocht over het water, kies dan voor de Succes als originele pakjesboot!

Meer informatie

Stoomboot huren

Wilt u graag het water op, maar dan wel heel speciaal? Ga er op uit met ons Stoomschip Succes. Deze klassieke stomer maakt van elke vaartocht een grote belevenis!

Meer informatie

BBQ boot amsterdam

Op Stoomschip Succes heeft u uw eigen varende maaltijd. Tijdens een tocht over het IJ of het Markermeer bereidt onze keukenbrigade de heerlijkste hapjes. Sateetje? Hamburger? Komt er aan!

Meer informatie

Boot 150 personen huren

Heeft u plannen voor een vaartocht in Amsterdam, voor flink wat gasten? En wilt u ook nog een stijlvol schip met mogelijkheden? Kies dan voor de luxueuze salonstomer Succes.

Meer informatie

Partyschip Amsterdam

Wilt u even alles achter u laten en alleen maar plezier maken? Wij ook! En we hebben er het juiste schip voor: Stoomschip Succes. Een luxueuze salonstomer met alle ruimte om je helemaal uit te leven.

Meer informatie

Evenementenlocatie boot

Een evenement op een boot, dat heeft vanzelf al iets extra’s. Het zorgt voor meer belangstelling en meer bezoek. Als u dan ook nog kiest voor Stoomschip Succes, kan heb wel eens echt druk worden. Leg de loopplank maar uit!

Meer informatie

Trouwlocatie Amsterdam

Trouwen in stijl? Combineer de uitstraling van onze hoofdstad met Stoomschip Succes. Aan boord van deze luxueuze, klassieke salonstomer bevindt u zich even in een heel andere wereld. En dat hoeft u niet alleen te doen: er is plek voor ruim honderd gasten!

Meer informatie

Bedrijfsfeest personeelsfeest boot

Met z’n allen het water op: eigenlijk zou elk bedrijf dat eens moeten doen. Het is een mooie gelegenheid om informeel met iedereen bij te praten en ondertussen volop te genieten van het uitzicht en de vaartocht. Goed voor de teamspirit en vooral erg gezellig!

Meer informatie

Varen naar pampus en BBQ-en

Heerlijk genieten op ons prachtige stoomschip. Een volledig verzorgde dag met de wind in de haren en stukje cultuursnuiven. Daarna zetten de chefs de BBQ aan, terwijl u op een van de dekken met een glas in de hand kan ontspannen.

Meer informatie

Jaren 20 feest organiseren

Heerlijk feesten in jaren 20 stijl op ons prachtige stoomschip. Een volledig verzorgd feest met de wind in de haren en lekker gek doen. Lekker dansen, praten en genieten tijdens een Great Gatsby Party.

Meer informatie

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen