Blog

Blijf op de hoogte

Kom de wintermaanden feestelijk door met Rederij Belle

De donkere dagen met feestelijke borrels, diners en gala’s komen er weer aan. Wij kijken er naar uit! Wordt u wat somber als de blaadjes vallen of heeft u wat inspiratie nodig voor uw Kerstborrel of januarireceptie? Lees dan snel verder, in dit journaal vindt u ideeën om de wintermaanden feestelijk door te komen.

Onze Pakjesboot zal ook dit jaar de Goedheiligman aan land brengen, voor ons een grote eer. En wat is het een feest om daarmee tienduizenden kinderen blij te maken. Komt u ook gezellig langs met uw kinderen of kleinkinderen om Sinterklaas welkom te heten?

Dat kan op:
Zaterdag 12 november om 11:30 uur in Almere Haven.
Zondag 13 november om 13:00 uur in Haarlem (bij de Koudenhorn).


A great Great Gatsby Party

Bent u op zoek naar een originele en stijlvolle manier om een feestje te vieren? Kies dan voor een 20er jarenfeest in The Great Gatsby stijl. Compleet met Champagnetoren en blackjack- of roulettetafel. Ons stoomschip Succes vormt de perfecte ambiance en biedt plaats aan wel 150 gasten.


Verwondering in donkere dagen

Van 1 december t/m 22 januari verlichten 20 lichtkunstwerken de Amsterdamse grachten tijdens het Amsterdam Light Festival. Scheep met uw gezelschap in op één van onze vier salonboten en bewonder alle lichtkunstwerken van dichtbij. Terwijl u zich verwondert over de kunstwerken met het thema ‘Imagine Beyond’, zorgen wij voor de borrel, de warmte en heerlijke hapjes.


Liever lunchen?

Dat kan natuurlijk ook. Of u nu een zakelijke lunch organiseert of een lunch met een privé gezelschap, onze salonboten bieden een sfeervolle ambiance met een steeds wisselend uitzicht als decor. Maak zo van een standaard lunch een geweldige ervaring. Heerlijk als break in een druk programma maar ook bijzonder genoeg als topactiviteit van de dag.


Laat u inspireren door de weidsheid van het water

Of u nu kiest voor een salonboot op de Vecht of in Amsterdam, of juist
liever het open water van het Markermeer opgaat, zeilend of op de motor,
Rederij Belle regelt het perfect.

Neem contact met ons op voor een programma op maat.

Inhoudsopgave