Blog over exclusief varen

Dineren rederij belle

Eindelijk weer dineren bij ons aan boord!


Eindelijk weer dineren bij ons aan boord!

Eindelijk! Vanaf 5 juni gelden er nieuwe versoepelingen waardoor u ook bij ons weer uitgebreid kunt lunchen, borrelen en dineren. Kom dus snel genieten van elkaars gezelschap en een culinaire smaaksensatie tijdens een prachtige vaartocht door Amsterdam, op de Amstel of de Vecht. Wij kijken er naar uit om u weer aan boord te mogen ontvangen.

 

Nu u eindelijk weer kunt dineren buiten de deur, mag er natuurlijk groots worden uitgepakt. Hoe leuk is het om dit op een bijzondere locatie te doen? Zo kunt u na een ochtend druk vergaderen de meeting ontspannen afsluiten met een lunch aan boord van één van onze schepen. De steeds wisselende omgeving inspireert en motiveert. Na de lunch is er eventueel ruimte voor een varende nabespreking, borreluur of diner. Er zijn tal van combinaties en mogelijkheden te bedenken. Bespreek uw wensen met ons en wij maken het voor u mogelijk.

Roaring 20s succes

In de stemming voor een feestelijke middag of avond? Dan is dit het arrangement voor u. Hartje Amsterdam, op de grachten, een klassieke salonboot én Champagne. Weet u een betere combinatie te bedenken? Kom aan boord van één van onze schepen voor een uitgebreide Champagneproeverij. Maak kennis met de beste Champagnes van beroemde en minder bekende wijnhuizen. Ook nemen we een kijkje in de wereld van druivenrassen, wijnboeren, het persen, het vergisten en de Champagnestreek. De connaisseur aan boord kunt u alle weetjes en interessante aspecten uit het vak vertellen. Liever ook wat eten aan boord? Kies dan voor een Champagnediner waarbij de gerechten volledig worden afgestemd op de Champagnes uit de proeverij.

Bekijk arrangement

 

Het wordt weer mooi weer, en dat betekent lekker barbecueën! Op het oudste nog varende stoomschip van Nederland, de Succes, wordt dit gelijk een bijzondere beleving. Op het grote zonnedek is er genoeg ruimte voor een perfecte barbecue met alles erop en eraan. Vanaf het hoge dek heeft u een fantastisch uitzicht over het IJ of Markermeer.

Bekijk arrangement

 

Aan boord van een prachtige salonboot met uw vrienden en familie vaart u in stijl de Vecht over. Het uitzicht op de rivier is in deze tijd van het jaar bijna sprookjesachtig. Alles in de omgeving is mooi groen. Dit stukje natuur biedt een prachtige omgeving voor een echte Engelse High Tea. Er worden kleine diverse hapjes geserveerd die uiteenlopen van zoet tot hartig, gepaard met een keuze uit verschillende theemelanges. Zo is er voor ieder wat wils.

Tot voor kort waren de gerechten van Peter Lute alleen te eten in Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam en Muiden. In één van zijn restaurants of aan boord van één van onze salonboten. Tegenwoordig kunt u echter ook onder zeil, aan boord van de Grote Jager, de smaaksensaties van zijn gerechten beleven. Sous-chef Boyd komt aan boord van de Grote Jager om de heerlijkste gerechten voor u te bereiden.

Laat u inspireren door de weidsheid van het water

Of u nu kiest voor een salonboot op de Vecht of in Amsterdam, of juist
liever het open water van het Markermeer opgaat, zeilend of op de motor,
Rederij Belle regelt het perfect.

Neem contact met ons op voor een programma op maat.Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen