Champagneproeverij op een boot in Amsterdam

Champagne proeven op een boot in Amsterdam

‘Brut’ of ‘demi-sec’, met of zonder vermelding van het jaar: champagne staat voor elegantie en feestelijkheid, voor luxe en sensualiteit. Maar welke champagne past het beste bij u?

Advies van de connaisseur

Tijdens het arrangement Champagne proeven op een boot in Amsterdam leert u alles over champagne. Aan boord organiseren we een uitgebreide proeverij met zes verschillende champagnes van beroemde en minder bekende wijnhuizen. We nemen een kijkje in de wereld van druivenrassen, wijnboeren, het plukken, het persen en het vergisten. Ook verkennen we de Champagnestreek.
De proeverij staat onder leiding van een connaisseur. Hij vertelt interessante weetjes uit het vak en begeleidt alle gasten bij het ontdekken van hun favoriete champagne. Deze campagneproeverij aan boord duurt ca. 2 uur en kan georganiseerd worden voor groepen vanaf 10 personen.

Champagnediner

Champagne leent zich uitstekend om een heel diner te begeleiden. De gerechten worden speciaal op de verschillende champagnes afgestemd, waardoor zowel de spijzen als de champagnes optimaal tot hun recht komen. Het diner kan plaatsvinden of een van onze luxe salonboten of op een locatie aan de wal. Het champagnediner duurt ca. 3 uur en is mogelijk voor groepen van 20 tot 50 personen.

Opstappen, wegvaren en proeven

Standaard bieden wij u het onderstaande arrangement voor Champagne proeven op een boot in Amsterdam. Maar als u ander wensen heeft, gaan we daar graag in mee!

  • 16:00 uur
    U stapt aan boord van uw eigen ‘champagneboot’. De ontvangst is natuurlijk met een glas bubbels. Als iedereen aan boord is wordt er een toost uitgebracht en houdt de schipper zijn welkomstwoord.
  • 16:20 uur
    De trossen gaan los, uw vaartocht door Amsterdam begint. Onderweg neemt onze vinoloog u mee in de wereld van de champagne.
  • 18:00 uur
    Einde van het programma, u bent weer terug op de plek van vertrek. Met een bruisend gevoel en boordevol nieuwe kennis stapt u van boord!

Prijzen

Het arrangement Champagne proeven op een boot in Amsterdam is een bijzonder alternatief voor een speciale gelegenheid. De prijs per persoon varieert en hangt samen met de aangeboden champagneselectie en het aantal personen waar het gezelschap uit bestaat. We maken graag een arrangement op maat voor u.

Champagne aan boord
Salonboot Amsterdam
Boot huren Amsterdam
Rustig varen in Amsterdam
Champagne aan boord

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!