Jaren 20 Feest – Great Gatsby Roaring Twenties Party organiseren

Ontdek de arrangementen

Een jaren 20 feest organiseren op Stoomschip Succes

Rederij Belle organiseert regelmatig Jaren 20 feesten op Stoomschip Succes. Stoomschip Succes is één van onze paradepaardjes en bij uitstek geschikt voor een mooi en groots opgezet jaren 20 feest. Onze grote stoomboot biedt ruimte aan 150 gasten. Het is volledig ingericht in de jaren 20-stijl en een perfecte locatie om een jaren 20 feest te organiseren.

2 salons voor uw jaren 20 feestje

Voor uw jaren 20 feest heeft het Stoomschip twee authentieke jaren 20-ingerichte salons beschikbaar: een bovensalon en een salon beneden. De bovensalon heeft een lederen rondzit met captain’s table en een bar. Deze salon biedt ruimte aan 40 feestende mensen. De salon beneden biedt ruimte aan 80 personen en heeft een bar en een dansvloer.

De boot kenmerkt zich door grote ramen zodat u tijdens het feesten lekker naar buiten kunt kijken. Een garderobe, toiletten en een keuken zijn ook aanwezig op de boot. U vindt ze allen op het dek van het schip.

jaren 20 feest

Stoomschip ingericht voor feesten

De Succes is bij uitstek geschikt om een jaren 20 feest te organiseren. Het stoomschip is uitgerust met een antieke vleugel, een geluidsinstallatie met microfoons, een muziekcomputer met tienduizenden titels in alle genres en audiovisuele middelen als een beamer met projectiescherm.

Catering & live cooking tijdens uw feest

Wij kunnen u voor uw Roaring Twenties Party ook voorzien van de beste catering. Wat voor soort catering u ook wilt, wij verzorgen het voor u en uw gasten. Wilt u alleen borrelhapjes? Een uitgebreid driegangen diner? U vraagt het maar en wij verzorgen het met liefde.

Rederij Belle werkt samen met topchef Peter Lute. Indien gewenst verzorgen wij live cooking aan boord zodat u een culinaire beleving ervaart tijdens uw jaren 20 feest. Een exclusief diner is mogelijk tijdens het feest, samengesteld uit verfijnde gerechten met pure smaken en lokale producten.

Opstapplaatsen

Stoomschip Succes heeft Diemen als vaste ligplaats. Daarnaast kunnen wij u en uw gasten ook op een andere plaats oppikken. De overvaarkosten naar een andere vertrekhaven zijn v.a  €200,00 per uur. Er zijn veel mogelijkheden, zoals nabij Centraal Station Amsterdam, Amsterdam Noord, Zaandam, Muiden, Rotterdam en nog veel meer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw jaren 20 feest.

 

Direct meer weten of een specifieke vraag?