L.-euser

Floating dinner op de Vecht

Floating dinner cruise op de Vecht

We bieden u een heel bijzonder menu: u vaart in een luxe salonboot van het ene naar het andere gerecht. Met dit fantastische culinaire arrangement geniet u volop van al het moois dat de Vechtregio te bieden heeft!

Varen, eten, varen

Startpunt van dit exclusieve arrangement is het mooie stadje Maarssen aan de Vecht. Van daar vaart u naar twee aan de rivier gelegen restaurants, die elk een dinergerecht zullen serveren. Bij het eerste restaurant halen we een voortreffelijk voorgerecht op. Dit voorgerecht serveren wij aan boord. Terwijl u diner zo begint, vaart de boot ondertussen naar het tweede restaurant. Daar aangekomen gaat u van boord en krijgt u in het restaurant een heerlijk hoofdgerecht opgediend.
Als u weer aan boord van uw privé salonboot bent, wordt het dessert genuttigd en begint de terugvaart. Uw Floating dinner cruise op de Vecht eindigt weer op de plaats van vertrek, Maarssen.

Over de Vecht

Langs de rivier de Vecht staan tal van buitenhuizen, die u tijdens uw Floating dinner cruise goed vanaf het water kunt bewonderen. Deze huizen werden in vooral de Gouden Eeuw gebouwd door rijke Amsterdammers. Zij vonden er een mooi onderkomen in een groene omgeving. Het was er heel goed toeven in de zomermaanden, zeker in vergelijking met de drukkende warmte van de stad.

Programma Floating dinner cruise op de Vecht

 • 18:00 uur
  U wordt aan boord ontvangen met amuses en een drankje. Na het welkomstwoord van de schipper gaan de trossen los voor uw vaartocht richting een restaurant aan de vecht.
 • 19:00 uur
  Aankomst bij een restaurant. Het voorgerecht wordt aan boord gebracht. We steken weer van wal en zetten koers richting Maarssen.
 • 20:00 uur
  Aankomst in Maarssen bij het gerenommeerde restaurant de Eendracht. Hier gaat u van boord voor het hoofdgerecht, dat u geniet in het restaurant zelf.
 • 21:00 uur
  Terugkomst aan boord en het laatste stuk van uw vaartocht. U vaart weer terug naar de opstapplek. Onderweg serveert de bemanning u een overheerlijk Petit grand dessert.
 • 22:00 uur
  Einde van het programma.
Bloemen aan boord

Korter of langer varen?

Het arrangement Floating dinner cruise op de Vecht duurt ca. 4 uur. De start- en eindtijd zijn aan te passen, net als de inhoud van het programma. Ook de opstapplaats en de te bezoeken restaurants zijn helemaal aan uw wensen aan te passen.
Voor het bovenstaande programma is een prijsindicatie per persoon bij

 • 21-40 personen: € 179,-
 • 41-65 personen: € 169,-

Deze prijs is inclusief amuse, 3-gangen diner, drankjes aan boord, bediening, scheepshuur en BTW. Dranken in het restaurant zijn niet inbegrepen.

 

Wit linnen

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen

Wij willen Rederij Belle graag bedanken voor de zeer geslaagde “get together” van Innovation Norway en haar gasten. Een speciale gast was de ambassadeur van Noorwegen in Nederland, mw. E. Bugge. Wij hebben enorm genoten. Een vriendelijke groet aan kapitein Hans en zijn assistente.

Innovation Norway

Het was een dag om nooit te vergeten. Allemaal lieve mensen om ons heen. Het vloog allemaal voorbij. De trip was zeer professioneel geregeld, met een uitstekende bediening. Nogmaals heel erg bedankt voor de perfecte dag die, mede dankzij jullie, tot een groot succes is geworden. Hopelijk nog eens tot ziens en het gaat jullie goed.

Kees Havenaar

Inmiddels ligt onze trouwdag alweer even achter ons, maar wat een fantastische dag hebben wij om op terug te kijken. Ook op de Dame van Amstel was alles super geregeld, waarvoor we jullie nog hartelijk willen bedanken! Soms heb je foto’s nodig om dingen weer te herinneren en daardoor willen wij in het bijzonder nogmaals de hele aardige kapitein bedanken! We zien hem regelmatig op foto’s terug zoals bij het aan boord helpen van de moeder van de bruidegom die al 83 is en veelal in een rolstoel zit en mijn neefje Lars (waarvan ik erg blij was dat hij er bij kon zijn door de hersentumor waar hij mee is geboren) die het geweldig vond om bij de kapitein te zitten. Op het laatst is de kapitein ook weer te zien als hij helpt voorkomen dat de jurk van de bruid al te vies wordt tijdens een enorme regenbui! Namens ons beide nogmaals hartelijk dank!