Partyschip huren

Een partyschip huren voor een geslaagd feest

Heeft u zin in een feestje? Dan hebben wij een mooie, varende locatie voor u: Stoomschip Succes. Een drijvend feestpaleis, met heel veel mogelijkheden. It’s party time!

Dansen in de salon

De Succes is het grootste nog varende Nederlandse stoomschip. Na een uitvoerige restauratie en herbouw in de jaren negentig beschikt het schip nu over alles voor een geslaagd feest, voor maximaal 150 personen. De ruime benedensalon heeft een glazen dansvloer met doorkijk naar de eronder gelegen stoommachinekamer. Een trapje op en u komt in de iets kleinere bovensalon met luxueuze lederen zitjes. In beide salons vindt u een bar.

Meestal wordt het vanzelf ‘beneden dansen, boven borrelen en bijpraten’ – maar dat bepaalt u helemaal zelf. Net als de muziek aan boord van onze feestboot. We hebben een computer met tienduizenden titels in alle genres, dus alle kans dat uw smaak er bij zit. En natuurlijk kunt u ook uw eigen muziek meenemen.

Wat zullen we vieren?

De Succes is dé plek voor verjaardagsfeest. Maar ook om iemand anders te verrassen met een surprise party. Het stoomschip is daarnaast geregeld de locatie van een schoolreünie of het in stijl vieren van een bedrijfsjubileum. Er zijn veel meer redenen te bedenken om dit partyschip te huren, maar wat ons betreft bent u altijd welkom. Ook als u ‘zomaar wilt varen’ met familie, vrienden of collega’s, zorgen we voor een warme ontvangst aan boord, een mooie tocht en een perfecte catering!

Twenties party

De Succes is volledig ingericht in de stijl van de ‘Roaring Twenties’, de tijd van drooglegging en Charleston. Een betere omgeving voor uw eigen ‘twenties party’ kunt u zich niet wensen. Wij denken graag met u mee over muziek aan boord, kledingverhuur, passende catering en wat u verder maar wilt.

themafeest

Boekingsinformatie

Overige kosten

Catering en bijkomende bediening, afhankelijk van uw wensen.

Overvaarkosten van Diemen naar een andere vertrekhaven in Nederland € 175,00 per uur exclusief BTW.

Vaarprijzen

Starttarief  3 uur    € 2.250,00
Ieder volgend uur  € 375,00
Bediening per uur  € 35,50

Deze huurprijzen zijn inclusief kapitein, matroos, toeristenbelasting en in-/uitcateren, exclusief BTW.

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen