Blog over exclusief varen

Rederij Belle viert een geruisloos jubileum


We hadden ons het 20 jarig jubileum van Rederij Belle wel iets anders voorgesteld. Bijvoorbeeld met een groots feest, veel champagne en een hoop vrolijk gestemde mensen bij elkaar. Dat feest gaat er heus wel komen, dat is zeker, maar voorlopig nog even niet. Want hoe anders is het nu: feestjes worden niet of nauwelijks meer gevierd en onze ‘dames’ liggen stil aan de kade. Schoon gepoetst, vers gelakt van de werf, in al hun pracht en glorie. Wachtend op betere tijden.

Niet alleen onze dames vinden het saai aan de kade, ook wijzelf. We kunnen niet wachten om weer samen met u de grachten, het IJ of het IJmeer te bevaren. Lekker naar buiten, het water op, neus in de wind en gezelligheid. Dat binnen zitten is niets voor ons, dat zult u begrijpen.

Kunt u ook niet wachten? Speciaal aanbod voor juni en juli -> Coronavrije opties

De kans bestaat dat we in juni of juli weer in kleine groepen bij elkaar mogen komen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een Coronavrije optie te plaatsen op een datum in juni of juli. Met deze optie zit u nergens aan vast. De optie blijft een optie zolang er geen duidelijkheid is vanuit de overheid. En áls er dan gevaren mag worden, dan zit u in ieder geval goed. Want dan kunt u bijvoorbeeld op die ene speciale dag in juni uw verjaardag vieren. En petit comité en in de besloten omgeving van onze schepen. Zo heeft u iets leuks om naar uit te kijken. En heel eerlijk, wij zelf ook.

En mag er tegen die tijd toch nog niet gevaren worden? Dan vervalt de optie uiteraard. Maar dan hebben we in ieder geval een tijdje voorpret gehad.

Inspiratie nodig? Dagdroom even met ons mee

Bent u uw team dankbaar voor hun niet aflatende inzet in deze lastige tijden? Of bent u die online team-meetings wel een beetje zat? Maak dan van jullie eerste fysieke meeting na lange tijd meteen een hele speciale! Aan boord van ons zeilschip Grote Jager, in de frisse buitenlucht, ver weg van drukte, pc en telefoon. En met voldoende quality time voor je elkaar.

Uw zoon of dochter heeft er vast al lang naar uitgekeken: na jarenlang zwoegen eindelijk een diploma! En dat moet gevierd worden natuurlijk. Helaas lijken alle grootschalige eindexamenfeestjes en de bijbehorende vakanties niet door te kunnen gaan. Wat er straks wellicht wél kan, is een feestelijke vaartocht met een klein gezelschap vrienden of familie. Voorzien van lekkere hapjes en drankjes of een speciaal diner varen jullie over de Amsterdamse grachten of de Vecht. En de belangrijkste mensen zijn er bij. Want zo’n mooie prestatie verdient een bijzondere afsluiting, toch?

Als u van goed eten houdt, droomt u dan even met ons mee? Peter Lute is een welbekende chef, wiens gerechten uitblinken door eigentijdse creativiteit. En als u dat wilt, dan kookt hij exclusief voor uw gezelschap bij ons aan boord. Gegarandeerd een spectaculaire culinaire beleving!

Dus heeft u iets heel speciaals te vieren? Informeer dan naar de mogelijkheden, we vertellen u graag meer. Neemt u gerust contact met ons op via 0294-261433 of info@rederijbelle.nl.

 

 Laat een reactie achter

Direct meer weten of een specifieke vraag?

Vragen formulier NL

Links

Rechts

Bezig met versturen